Feeling

 2011.02.10. 19:49

Tikkadt vagyok

Nyálam csorog

Agyam ködös

Értetlenségtől fölös

 

Melegem van

De mintha fáznék

Nem hallhat

Csak a szándék

 

Szerettem volna

Sok dolgot

Kerek golyót

Kedvet, mi megye, de nem Tolna

 

Címkék: versem

CXXXVIII

 2011.02.10. 17:04

Bezony megy az idő. A dolgok is mennek. Mi is megyünk. Jó úton vagyunk. Csak a szép dolgokat szabad észre venni, mint a napsütéses reggel, vagy egy elbaltázott mondat " A reinkarnáció az egy...egy hamuba sült f##ság ", egy telefon hívás vagy egy jó jegy olaszból. Szóval akkor tekerem magam vagy 1000rel :D

Egy sör mellett 2. rész

 2011.02.09. 13:27

Mostanság kezdek vissza esni a bal oldalamra, így szocializálódok egy picit. A beszélgetések más irányba is elmennek mostanság, mégpedig a nők irányába. Érdekes, hogy akik maximálisan frigidnek számítanak, azok is mennyire képben vannak a témával kapcsolatban. Ők is a plafonra tudnak mászni, ha a konkurenciával jönnek, hogy az ezt meg azt csinálta. A lényege nem az, hogy zavarna minket a dolog, hanem, hogy miért kell mindig felhozni. A másik ilyen egyetemes dolog az önmegtartóztatás volt. Érdekes, hogy akárkivel csak beszéltem eddig, mindig ugyan abba a sablonba tudta bevonni a nőket zavaró dolgok kommunikációs modelljét. Tudom, hogy vannak olyan férfiak, akik csökött agyuak, és nem bírják felfogni elsőre a dolgoka, de akkor sem kéne belekötni a párunkba, hogy hogyan tartja a villát, hogy mikor eszik és mit (persze meg tudom érteni az ellenkezőjét, amit a törődésnek hívunk), de ha mi (férfiak) sem tesszük, akkor jogosan mondhatjuk, hogy szarul esett. Na ha ez megvolt akkor, most 1-1 az állás mert a lány is megsértődött (tök fölöslegesen). Érdekesség még az idő problémája, a legtöbb embert zavarja az, ha valaki nagyon nem tud bánni az időve (nem csak az idővel .... ) engem annyira nem (mert dög lusta vagyok), de az már annál inkább, hogyha valami olyasmi dolog van, ami fontos/ sokat güriztem vele és hirtelen hoppá bocsi elnéztem, vagy ráértél volna még. Vannak olyan dolgok amik olyanok mint az emlékek ( valami spéci kaja, egy karácsonyi bögre, egy zacskó), amit ha másolni akarunk, vagy máshogyan pótolni az nem bír olyan értékkel, mintha normálisan csak úgy lett volna. 

Viszont a sörös szeánszoknak van egy hátulütőjük is, mégpedig, hogy nagyon kell vigyázni a viasszal, mert ha az ünneplődre megy akkor véged.

Második felvonás

 2011.02.08. 13:55

.... Ahogy Szophoklész is mondta " Bölcs belátás többet ér minden más adománynál". Az utóbbi időkben sokat erősödtem és fejlődtem, azzal, hogy odafigyelek mások mondanivalójának hátterére. ( Az ember ha a szavait tudja koordinálni, de az összes többi köztes tevékenysége árulkodik róla). A másik befolyásoló dolog a barátaink. Ezen is gondolkoztam, hogy milyen sok felé vagyok nyitott, de csak 2-3 közeli barátom van. A barátaink határoznak meg minket, átvesszük a szokásaikat, szókincsüket és természetüket is. Megmutatod három barátodat, én 75%-ban pontosan el tudom mondani, hogy milyen vagy. Ebben az a szép, hogy az ember mindig is akar valahova tartozni, és részben az ő számára elfogadható értékrendűeket keres. A barátságban fontos az egyén, mert nem rángathatod madzagon a barátod, csak mert neked úgy tetszik, másik részről legyél mégis független és ne legyél kiszolgáltatott, mert mindig jöhet egy érdek, és neked befellegzett :) Most olvastam vissza és lehet, hogy picit rémisztő, de a világ sincs kisminkelve :D És én örülök, hogy megtaláltam az egyetlen olyan lányt akinek van reális önértékelése (na jó, néha picit minimalista :P ) és óriási lelkiereje. Szeret és én is szeretem Őt, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden szép és boldog legyen. És már nincs sok, és jön egy fehér, tiszta üres lap az életünkbe, amit telerajzolunk színes élményekkel. Köszönöm !

Egy sör mellett...

 2011.02.08. 08:29

... sok eszmefuttatást lehet folytatni. Az utóbbi napokban olyan emberekkel tudtam beszélgetni a gondolataikról, akik nem álltak annyira nagyon közel hozzám... Jókat nevettem, mert mindig minden fél év után derül ki. És amikor együtt összerakjátok a történetet mint egy puzzle, akkor a végén már dőlsz a röhögéstől, hogy jaj de ostoba voltam. De amire nagyon büszke vagyok, az a barátnőm. Mert egyedülálló a világon, és annyira jó és kedves, hogy már-már ezt mások ki is használják. De most nem ezzel szeretnék foglalkozni. Kevés embernek van már konkrét elképzelése, hogy milyen életre vágyik, nekem megvan. És a terveim, ha még nem 10000%-osak, de egy biztos, a képzeletemben szereplő személy, a valóságban is létező lány, a Szerelmem. Ami nagyon meghat, hogy a barátaim már együtt gondolkodnak velünk, hogy mikor velem számolnak, vele is számolnak. Ez azért érdekes, mert ez 1.) nagyon nem jellemző rájuk, 2.) mert eddig sem csinálták ezt. Nem győzőm mondani a Drágámnak, hogy Ő úgy jó ahogy van, és ez nem hátrány sehogysem. Sőt inkább előny, és ha ezt jól használja nagyon sokra viheti majd. Meg kell hallgatni a mások véleményét, de nem kell komolyan venni. Mert jó tudni, hogy a többiek mire készülnek, és hogyan védjük majd ki. /és csörög a telefonom, hív a Drágám / folyt. köv. 

süti beállítások módosítása