Egy sör mellett 2. rész

 2011.02.09. 13:27

Mostanság kezdek vissza esni a bal oldalamra, így szocializálódok egy picit. A beszélgetések más irányba is elmennek mostanság, mégpedig a nők irányába. Érdekes, hogy akik maximálisan frigidnek számítanak, azok is mennyire képben vannak a témával kapcsolatban. Ők is a plafonra tudnak mászni, ha a konkurenciával jönnek, hogy az ezt meg azt csinálta. A lényege nem az, hogy zavarna minket a dolog, hanem, hogy miért kell mindig felhozni. A másik ilyen egyetemes dolog az önmegtartóztatás volt. Érdekes, hogy akárkivel csak beszéltem eddig, mindig ugyan abba a sablonba tudta bevonni a nőket zavaró dolgok kommunikációs modelljét. Tudom, hogy vannak olyan férfiak, akik csökött agyuak, és nem bírják felfogni elsőre a dolgoka, de akkor sem kéne belekötni a párunkba, hogy hogyan tartja a villát, hogy mikor eszik és mit (persze meg tudom érteni az ellenkezőjét, amit a törődésnek hívunk), de ha mi (férfiak) sem tesszük, akkor jogosan mondhatjuk, hogy szarul esett. Na ha ez megvolt akkor, most 1-1 az állás mert a lány is megsértődött (tök fölöslegesen). Érdekesség még az idő problémája, a legtöbb embert zavarja az, ha valaki nagyon nem tud bánni az időve (nem csak az idővel .... ) engem annyira nem (mert dög lusta vagyok), de az már annál inkább, hogyha valami olyasmi dolog van, ami fontos/ sokat güriztem vele és hirtelen hoppá bocsi elnéztem, vagy ráértél volna még. Vannak olyan dolgok amik olyanok mint az emlékek ( valami spéci kaja, egy karácsonyi bögre, egy zacskó), amit ha másolni akarunk, vagy máshogyan pótolni az nem bír olyan értékkel, mintha normálisan csak úgy lett volna. 

Viszont a sörös szeánszoknak van egy hátulütőjük is, mégpedig, hogy nagyon kell vigyázni a viasszal, mert ha az ünneplődre megy akkor véged.

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr132649052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása