Hülye front

 2011.06.28. 18:31

Megint megkeseredve állok magam fölött. Bírálóan tekintek mindenkire, mert én napi 12 órát rohanok, hogy jó legyen, és nem érzem, hogy az lesz. Mert nem tesznek érte semmit. Szeretnék végre szórakozni, jól érezni magam. Kezdem úgy látni, hogy elfogadtak olyannak amilyen vagyok, és megunva egy polcon porosodok. Csak nem olvastak végig ! Istenem, bárcsak minden olyan lenne mint régen. Szeretném az emberektől azt a prioritást, amit én adok nekik. Nem bírom.... vagy nem tudom meddig.... Ámen

Ma megint úgy érek a napom végéhez, hogy azt mondom : csalódtam. Nem tudom, hogy miért írom le azt, hogy mi van velem. Mert megtanultam a leckét ! Tudom, hogy a pofára esés mindig váratlanul jön, és azoktól, akiktől nem vártuk volna. Ma több kedves barátom is bedobott a húzzunk fel engem perselybe. De mit várok én el ezektől ? Szerintem túl korrekt vagyok ebben az átkozott, pofátlan világban. Na tessék, már dühös is lettem :P Zárásként tehát legyen a gróf szava : Életre születtünk !

A legjobb ?

 2011.06.22. 17:42

Régóta mondogatta fű és fa, hogy az idei nyaram lesz a legjobb. És nagyon szeretném is. Furcsa, mert mint azt már megtanultam, hogy ha várunk valamit, az nem úgy jön el. Nem tudom, hogy mi van velem, de egy hatalmas nagy hiányjel van bennem. Picit aggódok?, hogy nem is lesz már, mert minden percem be van táblázva. És sok dolog van ami hiányzik a táblázatból, amiket csak áldozatok árán lehet pótolni. Ezt látva viszont nincs kedvem már semmihez. Süt a nap, és most már nem számít :/ Nem dob föl :( Repül az idő, de szuverén akarok maradni benne.

6 év után

 2011.06.18. 05:10

Tudom régen írtam, de meg volt rá az okom. Viszont most ünnepelünk, mivel sikeresen túl vagyok az élet eddigi legszebb szakaszán, ahol ért bőven minden jó és rossz. Csináltam rengeteg dolgok, amire nem vagyok büszke, de szintén annyit amire büszke vagyok. Egy olyan egységnek lehettem a kicsi része, ami felvette a harcot a világgal, és hat éven át folyamatosan tanított és védelmezett, nevelt az életre. De véget ért. És az ismeretlen tátong előttem. Számítok emberekre, a szeretteimre és a barátaimra. Előbbiekben folyamatosan csalódok, mivel a számukról őszintén mutatott érdeklődés nem igen tükrözi azt, hogy valamit érek is. Kegyetlen érzés reggel úgy kelni, hogy este még volt mellettünk valaki, reggelre viszont üresen tátong a helye. Tudom, hogy sok dolgot korában én rontottam el :/ 
De nyár van. Elvileg minden jónak kéne, hogy legyen. Maximum megint egy raktárban temetnek el a csomagok.

Énekverseny Gyerekeknek

 2011.06.01. 00:26

Nemrég volt gyermeknap, ennek alkalmából a kicsiké a főszerep. Énekelni fognak, mégpedig nagyon édesen. A feladatod, hogy  szavazz a legjobban tetsző videóra ! A verseny 30 napig tart, június 30-ig. A nyertest természetesen díjazzuk !
 

 

1.) Kislány szóló
 

2.)Bazsika
 

3.) Botond

4.) Vanessza

5.) Qby Nusi and Qby Marci

6.) Dávid

7.) Kőszegi Petra

8.) Lara

9.) Laura

Címkék: aranyos gyerekek ének szavazz 2011 mizu énekverseny

süti beállítások módosítása