Hajónapló kiegészítés 1.1

 2013.07.22. 09:41

Nagyon régen írtam már ide, mert lezárt egésznek tekintettem. Összességében büszke vagyok a múltra, annak ellenére, hogy mikor vissza-vissza olvasok egy részletet belőle, gyakran elpirulok.

Szeretem kimondani, hogy vége, jó, becsületes férfimunka volt. Régen nagyon futottam egy lány után, amit igazából nem tudtam magamban lezárni, ezért írom ezt a kiegészítést, mert a történet befejeződni látszik:

Az elmúlt négy napomat egy fesztiválon töltöttem M4CI társaságában kettesben, nem gondoltam volna, hogy eljön, mert annyi sokszor ostromoltam szinte eredménytelenül. Az eltöltött idő alatt sok újat tudtam meg róla, egyre jobban szerettem volna átölelni úgy, de nagyon nehéz volt, mert nulla visszajelzés volt. Se rosszat, se jót, se indirektet nem láttam. Ez a növekvő vággyal együtt növekvő félelmet okozott. Annyiféle lánnyal volt dolgom, és millió egy módszert ki lehetett volna játszani, de nem mertem, mert mi van ha még sem úgy látja ahogy én. (régebben amikor még ő járt a fejemben hallgattam ezt a számot : https://www.youtube.com/watch?v=xPZC7JY6ziI , azóta most hallgattam ettől az együttestől megint számot, és tessék megint igaz a szám és a szituáció : https://www.youtube.com/watch?v=GSfpDlN8Fyg ).
Azt választottam, hogy elmondok neki mindent ami bennem van, kiterített lapokkal sokkal egyszerűbb nála, gondoltam. Az utolsó nap este, meg is lett az áttörés. Pár órára a világ legboldogabb emberének éreztem magamat. Aztán lassan leesett, hogy szeretné még átgondolni a dolgot. Ha valaki át szeretne gondolni valamit, az azt jelenti, hogy van dolog ami miatt nem menne bele. Én a magam részéről úgy vagyok, hogy ha már érzelmeket érzek iránta akkor már a racionális része megvan a dolognak. Szóval másnap reggel, azaz tegnap, vasárnap a vonatút nagy csendben telt el. A leghosszabb 1:38 perc volt. És sajnos én is elkezdtem gondolkozni, pont ezért, aminek nagyon tudom mi lesz a vége, és majd a 1.2-ben (ha lesz ilyen bejegyzés, részletesebben leírom.)
DE bármi történt, 2011 óta ez volt a legszebb nyaram, pont emiatt a 4 nap miatt, sőt 2012 húsvétja óta, a legjobb négy nap az életemben. Végre ki lettem ragadva a monoton masszából, ami eddig befolyásolta a napjaimat. Láttam a célt, és éreztem, hogy képes vagyok megállni a helyemet.

Most 15 óra alvás után minden hiányzik, az, hogy mellettem aludjon, hogy érezzem az arckrém illatát, hogy flipflopban mászkáljak a szántóföldek közt, hogy fagyit egyek, minden.... Megszokásból a 7:00-ás ébresztő után a boltba mentem, és rossz érzéssel töltött el, hogy csak 1 kakaót kell vennem. Ülök és nézek ki a fejemből, várok, és nagyon várom, hogy ne az legyen amit gondolok.....

süti beállítások módosítása