Egy átlagosan jó nap

 2011.04.11. 21:51

Mi a receptje ? Rövid órák, évvége hangulat... Sok pihenés, jó idő, napocska, mosolygás. Délután jól játszani és nagyokat védeni :) Este meg információkat szerezni XD Nem Drága szerelmem, most kivételesen nem rólunk van szó :D Tudod, biztos van olyan ismerősöd, akivel foglalkozol, átadsz neki tapasztalatokat, és olyan mentorként viselkedsz vele. Ezt csak azzal lehet fokozni, hogy két ilyen embered van, és a tetejére az eper, hogy összejövőben vannak :D Majd szétválnak, és máris nem vagy olyan nagy király :) Mindkettő sebeit nyalogatod, és a haverjaid meg azt mondják, hogy hülye vagy.... Megpróbáltam úgy elengedni mindkét illetőt, hogy ez tanulság volt, és az ÉLETben vár rájuk valaki, aki majd boldoggá teszi őket... Erre a srác a neten külföldi csajok után csorgatja a nyálát... És a csaj ? Ma durván besokkolt XD Összejövőben van egy másik ismerős/barátommal... És nem jobb... Ahogy mondani szoktad, szociálisan érzékeny a szerencsétlen srácokra ? Ennek hatására igen sokszor találkozott a buksim az elhúzóssal, közben nagyokat nevettünk szkeptikus barátommal... Szóval jól fogok alukálni biztos :D

Tanulság : Az erősebb kutya baszik !  Houpsz... ez nem ide való :) Szóval, legyen mondjuk: Ha a folyó befagy, ráléphetsz kétszer ugyanarra a helyre, ami gyakorlatilag a folyó (csak halmazállapot változás ment végbe :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr102818738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása