Itt egy régi klasszikus remakeje ! Annyit elárulok, hogy hosszútávon terveznek a producerek, és picit (tényleg csak picit) változtattak az alaptörténeten.

Igen, megint a jó öreg Freddy Krueger, aki foglalkozását tekintve főállású kertész ( volt :D) majd gyerekgyilkos, pedofil, sorozatgyilkos stb... De hála az Égnek, mire ez kiderül addigra egy egész effekt arzenállal nézünk farkasszemet. Jó dolognak tartom, hogy még tud félelmet gerjeszteni az emberekben, bár eléggé felhasználóbarát módon. Viszont a színészeket dicséret illeti, bár ez köszönhető, hogy még nem sztárolják agyba-főbe őket.

Összegezve, a pénzünkért 102 perc tiszta félelmet kapunk, és mi is átélhetjük, amit pár évtizede átéltek elődeink ! És hogy teljesen mégse törjünk le a végére, a záró soundtrack mindenkit feldob.

Mint minden horrorfilmnél, ismét csak azoknak a kedves fiataloknak tudom ajánlani, akik randijuk során közel akarnak egymáshoz kerülni, valamint azon ínyenceknek, akik szeretik még a régi klasszikusokat.

 

Címkék: az rémálom utcában elm moziajánló

Internationalelf

 2010.07.10. 23:56

Futás után kis pihenés, majd megint valami nyuszikaja :( Délután film-mozi stb... Este foci... Igen, nyertek a németek !! Furcsa, egész Budapest Uruguaynak szurkolt !?! Ez most akkor divatfoci ?? Az a csapat a nyerő, amelyikben több a helyes pasi ?? (mert Bastian Özmüller nem nagyon, hogy is mondjam... ) Szóval a lényeg, hogy nagyok voltunk, két fejessel, jó védésekkel nyertüüünk ! És szerintem mindig jobb egy nyert 3. hely, mint egy vesztett 2. hely ( de ez csak tapasztalat !!! )

Micsoda cím ! Ettől biztos mindenkiben előjött valami lágy érzés Bruce Willis és a természet iránt. Na mindegy, irány-surány a mozi, és vessük bele magunkat valami kellemes nyári történetbe.

Kb. a második percben felmerült bennem a kérdés, hogy jó filmre ültem-e be ?  Egy mosómedve és egy nyest (vagy mi a pelé) kiiktat a természet ( és persze némi jól megtervezett bió-fizikai úton) egy jó gyorsan száguldó piros sportkocsit (vezetőstül). Na igen tiszta DIE HARD ! Majd a totális szívroham, az animációs (rajzolt, nem pc!!! ) intro-> vissza a dedóba !

Egy klasszikus emebr vs. természet film. Ahol már unalmasak és kiszámítható poénok tömkelege ízesít pár eléggé elfuserált jellem komikumú karaktert. Aztán bumm nagy finálé, eléggé gyatra szerelmi lánccal a végén, ami gyakorlatilag, a "gáz, hogy tini vagy" eszmét sugallja. 

Hogy kinek ajánlom ? Őszintén ?? Senkinek :( Ha éppen moziban jár az ember, egy kiskorúval (akár nevelő célzattal) nagyon végszükségben nézzék meg !

 

Címkék: a add moziajánló drágán réted

Tegnap sikeresen hazajöttem. Végre kipihenhetem a "pihenést" . Úgy álltam hozzá a dolgokhoz, hogy nincs több Ember (hát jól benéztem, ma reggel speckó futottam és osztotta az észt !), valamint megyek egy állat street football-ra :D Megsúgom, ebből sem lett semmi :( 

Anyu elutazott, ezért már tegnap  elhatároztam mit fogok tenni. Pihenni és utazni :D (Valahogy tuti nem vagyok norma... Szabadidőben utazni ?? ) Szóval jah... 
Sajna a nyárnak is meg van a baja, pld az, hogy Mami (nagyim) mindig rosszul van. De nem hallgat rám... És szegény Maci sincs valami szuperül, sőt már a tüzet sem láthatja :( Bárcsak valahogy feldobhatnám....

Ébren álmodok

 2010.07.09. 09:35

 Tegnap szörnyűség volt ! Higénia a köbön :P Kiosztottak rendesen, de olyan primitíven és semmi alapon, sehogyan, hogy már majdnem elsírtam magam a röhögéstől :D Majd egy zöldséges ebéd... Mosolyszünettel... Röplabda a Balcsiban... De előtte bejártam az Ezüstpartot. Előjöttek a régi szép emlékek, habparty, strand és a pici Zsolti :D Majd egy 5-6 méter magas lépcsőn le DH-ztam 2x :P Majd este ismét fasírt, vagyis nem az volt a vacsi, de mégis. Séta, és utána az Ember bealudt a rádióra a nappaliba. No comment... Viszont beszéltem Macival is (ha tudná, hogy így hívom tuti kicsinálna), majd megnéztem Atomot, aki éleget még... Szegény sok fesztiválra kell mennie .... És nála találtam egy régi kedvenc vidit, vagyis nem az offical, de szerintem jobb.

 

süti beállítások módosítása