Micsoda cím ! Ettől biztos mindenkiben előjött valami lágy érzés Bruce Willis és a természet iránt. Na mindegy, irány-surány a mozi, és vessük bele magunkat valami kellemes nyári történetbe.

Kb. a második percben felmerült bennem a kérdés, hogy jó filmre ültem-e be ?  Egy mosómedve és egy nyest (vagy mi a pelé) kiiktat a természet ( és persze némi jól megtervezett bió-fizikai úton) egy jó gyorsan száguldó piros sportkocsit (vezetőstül). Na igen tiszta DIE HARD ! Majd a totális szívroham, az animációs (rajzolt, nem pc!!! ) intro-> vissza a dedóba !

Egy klasszikus emebr vs. természet film. Ahol már unalmasak és kiszámítható poénok tömkelege ízesít pár eléggé elfuserált jellem komikumú karaktert. Aztán bumm nagy finálé, eléggé gyatra szerelmi lánccal a végén, ami gyakorlatilag, a "gáz, hogy tini vagy" eszmét sugallja. 

Hogy kinek ajánlom ? Őszintén ?? Senkinek :( Ha éppen moziban jár az ember, egy kiskorúval (akár nevelő célzattal) nagyon végszükségben nézzék meg !

 

Címkék: a add moziajánló drágán réted

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr932143713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása