Itt egy régi klasszikus remakeje ! Annyit elárulok, hogy hosszútávon terveznek a producerek, és picit (tényleg csak picit) változtattak az alaptörténeten.

Igen, megint a jó öreg Freddy Krueger, aki foglalkozását tekintve főállású kertész ( volt :D) majd gyerekgyilkos, pedofil, sorozatgyilkos stb... De hála az Égnek, mire ez kiderül addigra egy egész effekt arzenállal nézünk farkasszemet. Jó dolognak tartom, hogy még tud félelmet gerjeszteni az emberekben, bár eléggé felhasználóbarát módon. Viszont a színészeket dicséret illeti, bár ez köszönhető, hogy még nem sztárolják agyba-főbe őket.

Összegezve, a pénzünkért 102 perc tiszta félelmet kapunk, és mi is átélhetjük, amit pár évtizede átéltek elődeink ! És hogy teljesen mégse törjünk le a végére, a záró soundtrack mindenkit feldob.

Mint minden horrorfilmnél, ismét csak azoknak a kedves fiataloknak tudom ajánlani, akik randijuk során közel akarnak egymáshoz kerülni, valamint azon ínyenceknek, akik szeretik még a régi klasszikusokat.

 

Címkék: az rémálom utcában elm moziajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr812143747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása