Egy új napnak másik késején

 2010.05.11. 19:52

Tegnap hétfő, na megint ügyes voltam. Azt leszámítva, hogy Eriknek nyélbe ütöttem a német mocivásárlós eksönét, figyelmemet már több napja hiperaktív szobatársam köti le. Rájött a rohadt sok perc, és netes társkeresőkre regel, az én nevemben. Nagyon durva, mert ide csak reménytelenül szánalmas alakok mennek, akiknek az élete egy kalap tudjátok mit sem ér...

Aztán lássuk a mát... Hosszú nap ismét. De megtudtam bár okosságot: 

  • A szék nem arra való, hogy ráüljél !!!
  • A fotel a lustaság szimbóluma !!!
  • Gyerekek mész a sarokba !!! (ahol egy számítógépes komplexum ácsorgott)
  • Lehet egy órán keresztül WC-ni !!! ( basszus az 60 perc !!! nemá )

Aztán megírtam egy angol cikket is :

Szombat délután kezdődött a nagy utazás, a nagyobb emeletes busszal a lehető legnagyobb távolságra és azon is túl Angliába. Előtte természetesen beugrottunk Hollandia csodaszép fővárosába, Amszterdamba, ahol sajnos az idő nem volt annyira kedvező, sőt kifejezetten zuhogott az eső. De Rembrandt és kortárs művészeiért hihetetlen áldozatokat vagyunk képesek meghozni. Majd leugrottunk a kontinensről, és a megtekintettük az Egyesült Királyság legszebb kastélyait, lankáit. Londont több napon át látogattuk, és igyekeztünk mindent megcsodálni, valamint a tudást magunkba szippantani. Számomra a legérdekesebb a Madame Tussauds panoptikum volt, de biztos vagyok benne, hogy a számtalan főzőcske, vetélkedés, vagy csak a megtett kilométerek száma mindenkiben szép emlékeket hagyott vagy éppen fog majd a jövőben hagyni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr621993281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása