Kínok kínja....

 2009.09.13. 22:28

Amikor felkeltem, már tudtam, hogy kemény napom lesz. Ebben a mazsik is Robika gondoskodott. Reggele amikor felkeltem totál káosz voltam.

Robinak betalált:

A szerelem első billentyű lenyomásra !

A mazsikkal kirándultam, és amikor 20an kérdeznek 30félét, akkor megőrül az ember. Ide már nyugdíj kell.

Majd este Robika belezúgott az összes ismreősömbe is, és bekattant. A többi legyen a mi titkunk. De akiknek maradandó lelki kárt okozott, attól én is elnézést kérek. 

Nekem meg nagyon hiányzik Anita, és annyira szeretnék találkozni vele...

6193. nap

 2009.09.12. 22:08

Nagyon vicces, ma annyira unatkoztam fizikán, hogy kiszámoltam, hogy hány napos vagyok... Momin is döglöttem, majd dupla tesin leúsztam a kötelező 500at majd döglöttem...

Visszajöttünk, majd kinéztünk a tecsóba, és szenbesültem azzal, hogy mindennek felment az ára, és hogy fel kéne tölteni a telómat, csak nincs már annyi lém.

Délután Peseztünk Robival, és kb este is...

Ja, eléggé tartalmas napom volt...

Nagyon hiányziki, hogy találkozzak vele.. 

Péntek esti röpi

 2009.09.12. 21:47

Tegnap megint mindent megúsztunk a suliban, pld az angol dogát. De kaptunk lecseszést is bőven. Az új olasz tanci meg nem bírja felfogni, hogy nem tanultunk semmit az elmúlt 2 évben.

A h1N1 miatt nem voltam atlétika versenyen, de Pepe azt mondta, hogy megyünk röpiben is, addig viszont a többieknek is formába kéne jönni....

Délután Éjjjjjjj tanárúrral csak a lógás volt. Sőt nekem bele is fért egy kis alukálás is. Olyan jó volt.... Majd vacsi után elmentünk a röpi edzésre. Több dolog állt már mellette, mint ellene. Ott voltunk egy órával elötte, hála Tomi barátunknak, de így volt időnk beszélgetni az edző bá val. Nagyon kedves, és szívesen lát minket. Az edzés viszonylag laza volt, de jobban megmozgat/ megizzaszt mint a dorogiak. Csak egy dolog hiányzott nagyon, Anita. De legalább ő este jólérezte magát. Nekem meg maradtak a gyagya, pattogó és néha már idegesítő, nagyoon jó barátok.  

Csillagpor

 2009.09.10. 22:18

Ma is eléggé kidölten, de kötelességtudóan keltettem a kicsiket korán reggel. A suliban a tripla Dumcin filmet néztünk, méghozzás a Csillagport. A story olyan mesébe illő, gyerekesen aranyos, érzelmekkel, de mégsem nevezhető gagyinak. Csak az volt a baj, hogy nem nézhettük végig, mert kicsöngettek.

Az olaszóra totál gáz volt. Amit Gyurácz abbahagyott, most kb azt a stílust követi az új nő, csak annyiba más, hogy legalább vesz levegőt, és mindent 3x mond el. Magyarorán viszont tuti írtam egy eléggé gáz nyelvtan elemzést, igaz mentségemre legyen mondva, hogy az első óra volt.

Este nagyon jó volt a röpi edzés, szinte csak az ütést gyakoroltuk, és az a munkának a gyümölcse, mikor az edződnek is be tudod ütni a sáncába a labdát :D

Holnapra meghívtak minket röpizni a Petőfibe, de sajna a fránya H1N1 miatt elmarad a holnapi atlétika verseny...

amire kíváncsi leszek, az az, hogy mikor az Anita megtudja, hogy ott leszek, akkor mi lesz a jobb, ha vele foglalkozok, vagy ha a röpivel... Valami tuti nem lesz rendben, pláne még a Lolácska is ott lesz aki anno hozzámvágta az energia italt.

Na bogárkám, mit tegyek??

Győzelem

 2009.09.09. 23:08

Vagy mondhtajuk a 3 pont amit a válogatottunk nem tud megszerezni... Azaz megint kikaptunk otthon a portugáloktól....

Ma egy tök vicces napom volt... Fizika órán kidobtam magamat, majd ismét dobással kidobtam a Kriszt... DE ő sem felelt, így DVD-t néztünk... A dupla angolt elsikkasztottuk, vagyis Bigfoot elnéte a napot, majd az 5. óra után a 6.ban utánunk jött... És Filmet néztünk a lecsesés mellett...

100m-en egy átlagos 11:46-ot futottam, ami lehet, hogy péntekre tökéletesen jó lesz a 4x100 és 100as távokra...

Robikával nekiláttunk a PESben megcsinálni a magyar csapatokat... Én csinálom a dizájnt, ő csinálja a játékosokat.

És aminek nagyoon tudok örülni, az az, hogy Anita jobban van, és felszabadultabb...

süti beállítások módosítása