Csillagpor

 2009.09.10. 22:18

Ma is eléggé kidölten, de kötelességtudóan keltettem a kicsiket korán reggel. A suliban a tripla Dumcin filmet néztünk, méghozzás a Csillagport. A story olyan mesébe illő, gyerekesen aranyos, érzelmekkel, de mégsem nevezhető gagyinak. Csak az volt a baj, hogy nem nézhettük végig, mert kicsöngettek.

Az olaszóra totál gáz volt. Amit Gyurácz abbahagyott, most kb azt a stílust követi az új nő, csak annyiba más, hogy legalább vesz levegőt, és mindent 3x mond el. Magyarorán viszont tuti írtam egy eléggé gáz nyelvtan elemzést, igaz mentségemre legyen mondva, hogy az első óra volt.

Este nagyon jó volt a röpi edzés, szinte csak az ütést gyakoroltuk, és az a munkának a gyümölcse, mikor az edződnek is be tudod ütni a sáncába a labdát :D

Holnapra meghívtak minket röpizni a Petőfibe, de sajna a fránya H1N1 miatt elmarad a holnapi atlétika verseny...

amire kíváncsi leszek, az az, hogy mikor az Anita megtudja, hogy ott leszek, akkor mi lesz a jobb, ha vele foglalkozok, vagy ha a röpivel... Valami tuti nem lesz rendben, pláne még a Lolácska is ott lesz aki anno hozzámvágta az energia italt.

Na bogárkám, mit tegyek??

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr551374045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása