Péntek esti röpi

 2009.09.12. 21:47

Tegnap megint mindent megúsztunk a suliban, pld az angol dogát. De kaptunk lecseszést is bőven. Az új olasz tanci meg nem bírja felfogni, hogy nem tanultunk semmit az elmúlt 2 évben.

A h1N1 miatt nem voltam atlétika versenyen, de Pepe azt mondta, hogy megyünk röpiben is, addig viszont a többieknek is formába kéne jönni....

Délután Éjjjjjjj tanárúrral csak a lógás volt. Sőt nekem bele is fért egy kis alukálás is. Olyan jó volt.... Majd vacsi után elmentünk a röpi edzésre. Több dolog állt már mellette, mint ellene. Ott voltunk egy órával elötte, hála Tomi barátunknak, de így volt időnk beszélgetni az edző bá val. Nagyon kedves, és szívesen lát minket. Az edzés viszonylag laza volt, de jobban megmozgat/ megizzaszt mint a dorogiak. Csak egy dolog hiányzott nagyon, Anita. De legalább ő este jólérezte magát. Nekem meg maradtak a gyagya, pattogó és néha már idegesítő, nagyoon jó barátok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr691377969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása