Országos Strandröplabda !

 2009.06.21. 20:47

Mint nagy egóm mutatja, edzőkénti tevékenységem kezdi meghozni a gyümölcsét. Az amatőr csapat, amiben egy igazolt röpis, két focista és egy kézis volt 4. helyen végzett, amivel nem vagyok megelégedve, mert simán övék lehetett volna az arany medál is. A nyílt csapatunk, ahol hivatalosan csak én voltam profi kat. ban nevezve, 9. lett, úgy hogy 3 meccset nyertünk és csak 2x kaptunk ki... Bár igaz, hogy egy grammot sem ütöttem, mert fő feladatom a fogatás ill. mentés volt.. De azért éri meg az egész, mert mikor az első meccs az emberé, és mindenki csak azt nézi, és fejelve menti a labdát, és úgy szerez pontot, akkor az egész tömeg ujjongva ünnepli..

Igen olyan vagyok mint egy papír: lapos, hol süllyedek mint a papírcsónak, hol szárnyalok mint a papírrepcsi.

Szállás szar., nó comment, bár már nagy gyakorlattal rendelkezek, és csak a fürdőben a melegvíz vidított fel reggelente, bár a folysón túl lehetett hallani a női zuhany dallamát: "éáááááááááááááá forróóóóóóóóóóó!"

Találkozni volt sulistársakkal jó, csak néha fárasztó...

Összességéban jó volt, és az a legjobb, hogy jobbak lettünk a DobÓnál, bár már sajnálom a csajokat, néhány még el is pityeredett a helyezésükön, de hát a sérülés senkit nem kímél..

Kezdődik valami más...

 2009.06.18. 20:31

Ma végre lustálkodhattam... 10 elött anyu lelépett, de az ingatlanközvetítő megszakította nyugalmamat... Kettő környékén elmentem egy kínaiba majd kaja után visszajöttem és megnéztem a Matrix 1. részét... Aztán irány a lakást bemutatni, majd otthon szembesülök a röpi okazta fejfájásokkal...

De ezt vártam, a nyarat...de hol vannak a csajok...remélem holnap legalább már látni fogok ismerős arcokat...

100%

 2009.06.17. 20:44

Igen ennyi lett a szóbelim, és így megvan az 5ös !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wááá nem bírom még most sem elhinni.

De ezek mellett most szembesülök, hogy mennyi minden gond van a nyarammal és a röpivel... Gyakorlatilag nem csináltam ma semmit...És az a baj, hogy meg kéne oldani a bajokat, mert különben gáz van...Kéne embert szerezni a röpihez... Kéne egy papírt elhozni egomból pénteken..

Am. tegnap este olyan vicces volt, hogy két ember találkozott a weben, és kigyilkolták egymást :) Igen stoffee igazad volt :)

 

Szóval vége a sulinak ! Vége az érettséginek ! Nem hiszem még most sem el. Ugyan azt a tételt húztam szóbelin, mint anno az osztályzóvizsgán. Interneten lévő fontos kommunikációs és egyéb lehetőségek, valamint az FTP alkalmazása, stb..

Nem volt egy nagy was ist das, de azért amíg belpétem és ki nem húztam a tételt, addig picit nagyon izgultam :) Amúgy pont a feleletemre jött be az érettségi biztos, de láttam, hogy egyrészt nem ért a dologhoz (mert nő, és angplszakos) másrészt elege van az egészből és csak a plussz 60 000 Ft-ért gyűri le ezt a hetet :)

Holnap tudom meg az értékelést :)

Am ma tartottunk egy kis edzést a strandon, amin kiderült hogy a B kat. csapatból megint hiányzik valaki. Egyszerűen az eszem megáll...Nem hiszem el, hogy hogy lehet valaki ekkora nyomorék, mint PEPE, hogy nem tudja az egészet megszervezni.. Na mind1..

MOst úgy megkönnyebbűltem, és nem bírom felfogni, hogy vége van...Pedig mégis :)

Ennek örömére itt egy szám amit a jó öreg jútyubon találtam, szar, de összességében megfogó és igazat ad :)

 

Helyreállás...

 2009.06.15. 20:32

Reggel arra keltem, hogy a takarító személyzet nekiállt rendet rakni a szinten, persze néztek, mikor megjelentem :) Azt hitték, hogy segíteni jöttem, majd reggeli utánrésztvettem az érettségi megnyitón...Olyan volt mint egy nagy család...Egy ateista angoltanár Tatabányáról az érettségi elnök...holnap kb 17.ként kerülök sorra...Ma kb tanultam, és mindent legalább 1x átnéztem, kivéve azt amit nem _:) Mert nem találtam meg...

Holnap ha vége, majd partyzok :) a strandon...De addig drukkolj :) !Í!!!

 

süti beállítások módosítása