Vasárnap...

 2009.05.17. 22:37

 Ma kellett volna találkoznom (álmaiban) az Ő vel, de inkább délig aludtam...Majd nyomás pénzt szállítani...Majd utána egy Becks és egy Óriás pöttyös társaságaban elvoltam...Majd haza, és új karrier a PESben az Interrel. Majd a retró kedvéért egy kis MiB nézés...Most pedig az OM-OL meccset nézem, és Niangék vesztésre állank és 20 percük van berámolni 2 gólt...Am rákattantam egy Zenére, csak nemtom mi a címe :A 

És kezdem azt érezni, hogy anyu olvassa a blogomat !!!! Szóval kedves anyukám, ha így van akkor ez lesz a karácsonyi ajándékod, szóval NE OLVASS BELE :) 

Otthon, édes otthon

 2009.05.16. 21:07

Szóval egy zavaros nap után immár otthon vagyok... Ma elintéztem a KIDS nevezéseket, részt vettem egy fizikaórán, és eltürten Damján szüneti lebaszását... Hát igen ez vagyok én...majd a hazaút Robikával,  majd Pesten a jópofizás a gyagyás nyugdías utasokkal :A

Most meg csinálok egy töridogát, címertanból, csak nem találok olyan sportklubbot, melynek a címere vízszintes sávos....Na igen, van még időm..Ja és ma vettem kenyeret, 300 Ft-ért !!!!!!! Wááá, hülye válság !!!!

Kezdem egy : Wáááá-val...Szóval kaptam egy igéretet, hogy esetleg eljönnek  Franka bál partyra...Ennek örültem, viszont megtörtént amire vártam, vagyis nem...Na mind1, szóval tegnap tudtam beszélni Sárival, viszont ő most lent van Debrecenben (???) és csak hétfőn jön fel...Én mondjuk ráérek szerdáig, de neki sulija van...Aztán meg ott van a P-Sz, amikor a KIDS miatt feljövök Pestre, de akkor sem jó neki... Rosszabb mint én szabadidőt tekintve... (ez tökre olyan mint aza Tila Tequila, ami az MTV-n megy és kb az egész háló bámulja, azt a 2.évadban is hoppon marad a csaj mert azt hiszi, hogy trend leszbinek lenni /na de most picit eltértem a témától/)

Reggel korán keltem és megcsináltam a DÖK jegyzőkönyveket, miközben 4 sörözgető/borozgató B-s röhögött a fülemben, de hogy jönnek ahhoz, hogy a mi stúdiumunkban piálnak??? Legalább az okozott csöppnyi élményt mikor mise elött bejött a Gyömbi a zuhanyba, és elkezdte kimosni a szétrókázott cuccait..

The megnyitó :)

 2009.05.15. 20:49

 Rövidített órák után megnyilt egy középkori kiállítás a kolesz földszintjén, a kerengőben. A megnyitón itt volt Paskai bíboros, az alpolgármester. Kríssz volt a hangtech, én meg a szórólapos csávesz, akinek az volt a dolga, hogy tájékoztatókat dobáljon az idegeneknek... A gáz csak az volt, hogy kb 5 sajtós és 8 vendég volt....Délután kockulás meg edzés a Strandon a picikkel....Most tudtam meg , hogy a foci és a röpi külön lesz !!!! ÉJÓÓÓÓÓ király, bajnok csapat !!!!!!

A kutuson nincs cipó !

 2009.05.14. 20:06

Mondta egy kislány akivel ma találkoztam az utcán, mikor az Erzsébetbe mentünk röpizni. Az egészben megint csak az volt a vicc, hogy náluk volt 3 csaj, egy kosaras fiú, a 3, Szántó, nameg én VS a FRANKA...Mint szöv.kap. nem vagyok elégedett a csapat teljesítményével ( 2:2 ), de legalább az nyugtat, hogy a centerjátok, már megyeget, valamint még jó formáben vagyok :) (az egó!!!! ááá)....

Most, hogy így ülök az ágyon és pötyögök, meghalgattam (mert a playlistban volt) egy de-pression számot, ami nem csak azért fontos számomra, mert Papit juttatja az eszembe, de azért is mert a szám pont a szitumról szólt, szóval belecsapok a lecsóba !!!!

Tegnap a végére szörnyen felhúztak, nameg ma elrontottam a PESben a carrier módot, szóval csak happy vok :S De legalább megcsináltam (tegnapelött, tegnap, és ma angol óra alatt) a FRANKALAPBA a cikket: itt

 

 

süti beállítások módosítása