A NAP....

 2009.04.03. 12:56

Végre elszabadultam Esztergomból, és megyek Németországba. A suli ma eléggé link volt, konkrétan cuccom sem volt,de nem is vettünk semmit. Viszont kikaptam a kémia dogámat és csodák csodájára 4es lett, amire egyáltalán nem tanultam, viszont teleírtam hülyeségekkel, és mégis 4es!!!!!! Olyan durva, el sem hiszem, és még egy képletet sem biggyesztettem rá !!! :)

Tegnap megszerváltam Vértől a BF2-t, amit mára le is gyilkoltam, hogy letöltöttem hozzá egy plusz pályákat tartalmazó packot.

Mindenkivel tudtam beszélni tegnap aki fontos....(tyűha belegondolva nem is kevés :D)

Most éppen hazafelé tartok a buszon, és fellépet az msnre+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(a szöveget a tulajdonos átmenetileg letiltotta)

Szóval a legközelebbi bejegyzésem várhatóan asszem vasárnap lesz, addig is mindenkinek

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

 MA teljesen zizzent napom volt...

Kikaptam a matek tzm, ami jól sikerült, de akarok javítani, mert többet tudok !!!!!!!!!!

Megtudtam, hogy mi kell a 2. koméniuszos cucchoz, hát eléggé szoros lesz....15ig kell leadni, és én 12ig németben leszek..

Nameg ki kéne dolgoznom az ifótételeket is :(

Ma olyan szép napom volt..Tiszta HAPPY voltam...Sütött a nap :)

Ma délután kimentünk a városba Robival, összefutottunk Zefikével brrrrr. Utána a kis suttyó vett nekem fagyit, ami olyan bénán jött le...De azt még most sem mondta el, hogy mit akar a csajával. 

Szóval megvolt az év első FAGYIJA is :)

Csongor és Csongor.....

 2009.04.01. 20:33

 Kikaptam a Magyar Tz-m ami hibátlan lett, mert megérdemeltem :) Odaadtam Pepének a számlát ami a vasárnapi uatzás költségeit fedezte, csak az a baj, hogy pénteken van kifizetés, és addig alig maradt lóvém...

Április 1-én szinte semmit nem csináltunk a hülyülés terén, sőt Damján még be is ült olaszra biztos ami biztos elven. Kikaptuk a cetlit, ami szintén csak jó lett..

Délután Katona tanárúr tájékoztatott, hogy alig van időm kidolgozni a tételeket, viszont ma megszereztem a 2003as Office-ot, ami sokat segít..

Most válogatott meccset nézünk és vezet a válogatott 1:0-ra Málta ellen, és izgulunk, hogy nyerjünk....

Damján tegnapot ezzel a beszólással tette híressé (persze nem nekem mondta :D )...Valamint tegnap történ egy verekedős incidens Pater A. és H. Gábor között... A kiváltó ok a reggeli misén való orgonázás volt. Idő: mise alatt, helyszín : orgona karzata, elkövetett dolgok: szeműveg repítés, ökölbunyó, anyázás, orgonárol való lerántás, nagy csattanások, repülő kották, és ki-be kapcsolódó orgona. A többit már ti is ki tudjátok találni..

Ma elmaradt a 6. órám, vagyis átrakták az 5.re, mert tesin Pepéék röpizni mentek, az amatőr csapattal, amivel ki is jutottak az országosra....(csak azt nem veszi észre pepe, hogy az egészet Krisznek és nekem köszönheti, mert ő baszik bejönni a saját edzésére is !!!)Szóval olaszoztunk és feleltem, és nem tanultam semmit, és csak 4t kaptam, ami tööök jóóó :)

Anyu megint bénázik a kikérőmmel a KIE Seminarra, és damján egyre jobban menstruál...Én meg ma kijátszottam a Battlefieldet a szövetségesekkel... Ügyi vagyok nem ??

Most már tényleg csak az elismerés hiányzik az életemből...

 

 

Tegnap még beköszöntek nekem, és minden jót kívántak a gerincemnek (msn) és én meg visszaszerettem....

Olyan jót aludtam, nem akartam kikelni az ágyból. De ma a suliban eleget lehetet aludni...Csudajó...Angolon meg bejelentette Cigi, hogy lesz egy nemzetközi projekt, és kellenek az emberek (de csak 15)...Szóval lesz egy dolgozat, válogatásképpen....Itt is el lehet majd jutni vhova külföldre, és ez a fontos...

Ma Damján megadta a pizza tartozását a röpi és a fizika után...

 

süti beállítások módosítása