Barát....

 2009.06.06. 19:31

Az utolsó szombati tanítási nap ebben a szezonban....Milyen volt ?? Hát laza...najó nem végig, mert memoriter fesztivál volt... Kihúztam egy Petőfi tájleíró költeményét, de Bence elcsreélte velem Berzsenyi Dániel két versére...Nem jártam rosszúl, sőt jól jártam, csak Beni döntött rosszúl..Rossz verset tanul meg...De majd kedden tisztázza :) Szóval köszi, és jövök eggyel !

Azon kívül volt egy fizika, amin végig villámokat néztünk a neten...Vagyis videókat, és a 99%ban a home felvételek voltak...És végig bazzegoltak minden nyelven... A látvány is intellektuális volt... Fekete kép, majd bummm, és ennyi :)

Délután döglés...Meg PES multiplayerben Jimmyvel és Bencével :) Majd végre jött a 2x10 perces REKOLLEKCIÓ (ami rekor rövid, mert alapból mindegyik 2x30perces szokott lenni, de volt már 2ésfél órás is :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr151167899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása