A legfinomabb süti : a FASÍRT !

 2009.02.23. 13:21

Érdekesen indult a nap Szombaton. Reggel első óra biosz tz. Hittanon kb 20 percet voltunk, aztán léptünk.11kor ebédeltünk Vörösváron Feriéknél, majd irány Újfehértó...vagyis csak szerttük volna, pesten lekéstük a vonatot, így másfélórát kempeltünk a Westendbe, ahol alkamam nyílt Talmával összefutni és csinálni egy közös képet..

Mikor leérkeztünk Imiékhez, sörrel vártak minket, majd majdnem egyből indulhattunk is a bálba...Felejthetetlen élménnyekkel gazdagodtunk. Táncolhattam patrónás csajokkal, szakmunkás csajokkal, cipőnélküliekkel, fájóslábúakkal,kicsikkel,csúnyákkal,stb...Láthattunk részeget, boldogot,szomorút,és szimplán bénát. Kaja és pia bőven volt, de mikor 3 után minden elfogyott, még nekünk is meglepő volt, hogy valakinek még van vésztartaléka..

Vasárnap görögmisén vettünk részt vonatoztunk vissza, és készültünk hogy minden kezdődik előröl.....

Ma picit fáradtan, de túl tudtam élni a napot, és maratoni röpire készülök 2től 6ig............

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr97960590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása