Már tavaly óta várhattuk M. N. Shyamalan filmjét, a the last Airbender-t. Igazából, ez is egy remake (Avatar: The Last Airbender című tv sorozatnak), viszont az egy sorozat volt. Aki látta, annak nem jelent újat a film, sajnos rendezésileg sem, viszont aki nem annak irány a mozi !

Azért szeretjük az ilyen misztikus történeteket, mert Ázsiából származik, bár sajnos meglátszik, hogy minden második szereplő ferde szemű. Apropó szereplők, nagyon jól meg lettek válogatva,Dev Patel (Gettómilliomos, Jamal Malikja) vagy Cliff Courtis, bár sajnos némelyikük (Jackson Rathbone) Alkonyatos múlttal is rendelkezik, de egye fene.

A látványt illetően mindenképpen csak javasolni tudom, hogy ha lehet a 3D-s verziót viziteljük meg, hisz a számtalan  számítógépes effekt csak itt térül meg kellőképpen.

A történet komolya vallási alapon működik: Van egy világ, vagyis a föld, ahol a 4 elem népei élnek. Ezeken belül vannak akik képesek bánni az elemekkel. Mindig van egy Avatar (kvázi megváltó). És minden szépen zajlik, ameddig az avatarunk el nem tűnik. Hogy mi lesz ezután ?? Menj el a moziba, majd várj 2x1 évet és ismételd meg újra.

Kinek javasolom ? Mondjuk mindenkinek, aki a mindennapok kavargásából akar kimenekülni másfél óráig, és azoknak is akik az elkövetkezendő nyári meleget csak egy jól légkondicionált moziteremben tudják elképzelni. Jah és még valami, kötelező az öcsit is magunkkal vinni !

 

Címkék: az utolsó moziajánló léghajlító

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr202190605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása