Ülök. Bambulok. Szusit eszek. Hans Zimmert hallgatok. Nézek ki a fejemből. Szerelmes vagyok. Írni nem tudok. Imádlak. 

CsütörTÖK

 2011.02.17. 16:49

Ma úgy éreztem, hogy valamiért nem csütörtök van :) Bár tegnap megint egy bazi nagy nap kitörés volt ( az pontosan nem csak a nőkre hat ?? :P ) de eredményképpen ma egy más nap volt. Nevezzük el mondjuk brená-nak :) Úgy viccesebb. Szóval semmi rossz nem történt (remélem nem szólom el magam), maximum csak annyi, hogy megint farkas éhes vagyok fél 5 után (mert a barátnőm nagyobb muffint csinál, mint amekkora zsömlét itt alapjáraton ehetek :/ ). És voltak megint dög unalmas töri óráim. De szerintem még nem vagyok tök hülye :) Ennek örülök. Ja igen, és voltak nálunk gyakorlatozni a tűzoltó bácsik. Fölmentek daruskocsival a negyedik-re és megkóstolták ( biztos ami biztos ) az ablakban hagyott szerintem már rég romlott tejet. Aztán Erik barátom megállapításának helyt adva, az egyik tűzoltó kisebb volt mint a kosár amiben felmentek. Most már tudom kit kell hívni, ha megint a tetőn ragad egy labda :)

_ _ _

 2011.02.16. 15:06

Tudom, hogy szoktam hülye lenni, és nem gondolok bele mindig a következményekbe. És ezek szoktak a legjobban fájni. Mert minden olyan szép és jó. Csak néha nem tudom miért kileng a torony. De az én tornyom egy pagoda. És szeretnék elnézést kérni. Kérlek hallgasd meg, mert Szeretlek.
 


Szívem

 2011.02.15. 16:50

HAXTŰZXVA

NXAXVXIXL

XÁGOXNAKX

KXORAZTXE

VAXGYNXEK

EMÉXNXVAG

YOKNXEKED 

Címkék: versem

Egy biztos hely

 2011.02.15. 15:36

Telnek és múlnak a napok... olykor gyorsan, olykor lassan. És közben annyi rossz dolgon vagyunk túl, de sajnos a jók is hamar véget érnek. Most belegondolok abba, hogy mi lesz holnap, és a válasz : nem tudom. Ez az idő teljesen megbolondít mindenkit. Megint rászoktam a filmnézésre. Tanulni kéne. Meg persze pihenni úgy, de már a finisben vagyok. Olyan csodákat éltem át, amiről álmodni sem mertem volna. Eddig voltak dolgok amik zavartak, és úgy voltam vele, hogy sikeresen leromboltam őket, de aztán kinőtt megint egy mint a gomba. Szeretek írni, de arról, amiről kedvem van. Szeretek össze-vissza gondolkozni. Szeretek élni, mert van miért és kiért. Szeretek küzdeni, ha van miért. Tudom, hogy olyan, hogy igazság nincs, csak olyan, hogy a többek vagy az erősebb igaza. Sok mindenben sok mindent át kell gondolni, és ha ezt nem tesszük meg, akkor komoly hibákat is tudunk véteni. És nem szeretek ilyeneket okozni másoknak, mert az nem jó. Mint ahogy kapni sem. Nem szeretem, ha ilyet vágnak az emberhez :

"Kriminálisan fasz vagy mert nem értem, hogy mire gondolsz !"

És akkor még nekem prédikálnak, hogy mit szabad és mit nem, de most akkor hogy is van az a szálka gerenda eset ? Ahol gerenda ott a szálka ? (hmm ez egész jól hangzik... és milyen igaz :D ) 

Lezárásul egy dal, ami úgy a szívből jön :)

(Mindezek mellett a homoszexualitás természetellenes és elítélem és a videó nem erről szól számomra! Vagyis jó lenne)

süti beállítások módosítása