Álmomban

 2011.01.17. 11:28

Azon agyalok, hogy mi lesz majd. 100x megfogadtam, hogy nem gondolkozom nyárig ezen, de minden összejött... Vicces, mert már nem kapom fel rajta a vizet. Hogy min ? Az ilyeneken :

Kedves Fiam!

Amikor hazajösz szeretném, ha a karácsonyfát leszednéd, ill. meghallgatnád közben édesanyád tájékoztató-óvó megnyilatkozását, melynek apropója a hétvégi Ny-i téri 3 lány halála. Még a halál bekövetkezése előtt 22 óra 40-kor a nagymamáddal ott voltunk.

Anyukád

 

Heh, amúgy semmi: hogy vagy ? Vagy kell-e valami ? Úgy érzem magam mint egy bébi és egy gép keveréke. Szerencsére nem mindenki így látja a helyzetet.

Tegnap egy gyönyörű délutánom volt, amikor a naplamentében sétálgattunk a Duna menti sétányon. Olyan romantikus volt (joh ez nyálas volt, de akkor is :P ). Annyira szeretem, és ez több mint sima szerelem. Ő az életem ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr732589839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása