3 testvér

 2010.10.17. 19:44

 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér: Arrogáns, Aranyozott és Articsóka. Mikor a három srác felnőtt, apjuk így szólt a legidősebbhez:

-Arrogáns fiam, menj ki az erdőbe, és hozz nekem egy kosár szeretetet !

A fiú megfogadta apja tanácsát, és egy üres kosárral rögtön nekilátott a végtelen rengetegnek. Nem sokkal később az apa így szólt a legkisebb fiához:

-Articsóka fiam, menj ki az erdőbe és hozz nekem egy kosár étvágyat!

A fiú nagy buzgón kapta föl leggyorsabb surranóját, és hirtelen el is tűnt a fák között. Az apa otthon maradt legkedvesebb fiával, Aranyozottal. Nagyon szerette Aranyozott fiát az apa, és régi vágya volt, hogy kettesben együtt töltsék el az időt, mint APA & FIA. De Aranyozott nagyon passzív volt, és semmihez nem volt kedve. Nap végére a két testvér hazaérkezett, ámde üres kosárral, sikertelenül. Másnap az apa megkérte legkedvesebb fiát:

-Aranyozott fiam, menj ki az erdőbe és hozz egy kosár szeretetet és egy kosár étvágyat.

A fiú engedelmeskedett apjának. Késő délután két kosár volt a kis ház ajtaja előtt. Egyik színültig tele volt étvággyal a másik pedig szeretettel. Az apa így végre igazán boldognak érezhette magát !

 

A pénz nem boldogít, de nehéz nélküle boldognak lenni !

Címkék: versem

2 nap Nozi Áú

 2010.10.12. 20:44

Tegnap hatalmasan királyságos napocskám volt. A lényege az volt, hogy nyertünk 14-2re illetve 8-1re. A rossz a dologban, hogy egyik srác befaltolt, hogy a fejem és az orrom bánta. És pár percig nagyon K.O. voltam, és úgy volt, hogy lehet eltört az orrom. Utána megnyugodtam, hogy maximum a porc. 3 ember orrturkálása, az internet, meg az egyik leendő mentős ismerősöm szava kellett ahhoz, hogy módosítsam álláspontom a zúzódásra. De ha még piszkálgatom, úgy kellemesen érzem, hogy még pihentetni kell az influenza előtt :D

Ma meg megint semmi hasznos nem volt a nap alatt. Tesin futottam, egy 2.34-es 800-at, ami a legjobb volt az osztályban, de tudom, hogy sokkal többre vagyok képes. Délután magyar meccset néztünk, ahol az utolsó percben de nyertünk :D Most meg sok dolgom van... Elkezdtem fölszámolni a kupit, webet szerkeszteni, stb...

 

süti beállítások módosítása