Lesz lesz lesz

 2010.06.06. 23:10

Mint jó ember ma is templommal kezdtem a napot... Igaz előtte reggeli után rám tört a szédülés, és forgott velem a világ... Ilyen soha nem volt még... Nagyon durva. Majd mentünk Vörösvárra, ahol paprikás krupli és Rotburger várt minket. Fociztunk, és haszontalanul töltöttük el egy drága napot, többé-kevésbé közösen. De voltak jó beszélgetések, és én is bocsánatot kértem fél év után Sydtől. Majd mikor visszaértünk, valami jó öntött el. Szívem aktuális éltetője (igen a reménytelen szerelem szindróma) 100%os matekot írt, amire most tök büszke vagyok. És azt érzem hogy 1 lépést tettem a cél felé (ami voltaképp vagy égés vagy főzés :P ). Most csak az a kérdés hogy ő merre lépked, avagy hol önti el majd előlünk a víz az utat....

Templomtól templomig.....

 2010.06.05. 23:45

Reggel korai kelés.... Mise.... Fizika.... Buszozás... Mise.... Papszentelés.... Buszozás... 6 gól... Rekollekció... Kaja... Rekollekció... 2,97 km.... Fagyi... Übergagyi film... Kupi...

Trianon anno 1920

 2010.06.04. 23:54

Kemény nap, de túlélte a MAGYAR nemzet, és túléltem én is í memoritert és a matekot is. Látok kisebb megszorításokat, de önmagában jó a helyzet, sőt a 288Ft-s euróhoz képest mesebeli.

Szóval ma megemlékeztem. Általában ezek az események dög uncsik, de azért próbálnak újat mondani. Versek is voltak, és pont csirke tolta a rizsát, amikor elértünk a "csók szerződés"-es részéhez bejött a képbe a nagy Ő. Éppen arra futott, és hogy is fogalmazzak, nagyon megnyerő a cica szerkó. Aztán lassított, vissza-vissza kacsintott, majd tovatűnt a népek homokzsákot pakoló tengerében.

Olyan jó lehetetlen dolgokról ábrándozni, hogy szinte má-már megnyugtató az a tény, hogy kb szoba sem fog velem állni (mármint úgy).

WAVIN' FLAG

 2010.06.04. 13:27

Na akkor jöjjön egy kis cooltura:

Van egy pop számunk ( Wavin' Flag), egy noname előadónk (Knaan), egy miller szponzor ( Coca Cola) és egy világesemény( FIFA World Cup). Mi sül ki ebből. Egy bombasláger 12 nyelven:

  • Arab World: "Wavin' Flag/Shagga' Bi Alamak" by K'naan and Nancy Ajram
  • Brazil: "Wavin' Flag" by K'naan and Skank
  • China: "Wavin' Flag" by K'naan Jacky Cheung and Jane Zhang
  • France: "Wavin' Flag " by K'naan and Féfé
  • Greece: "Wavin' Flag" by K'naan and Professional Sinnerz feat. Komis X
  • Indonesia: "Wavin' Flag/Semangat Berkibar" by K'naan and Ipang
  • Japan: "Wavin' Flag" by K'naan and Ai
  • Nigeria: "Wavin' Flag (Naija Remix)" by K'naan and Banky W. & M.I.
  • Spain: "Wavin' Flag" by K'naan and David Bisbal
  • Thailand: "Wavin' Flag" by K'naan and Tattoo Colour
  • Haiti: "Wavin' Flag" by K'naan and MikaBen
     

Nekem a kedvencem a kínai, csak kár, hogy csak a CSING-CSÁNG-CSUNG jön le belőle. De nem rossz az arab sem. Külön kiemelem a nigériai remixet, mert van benne egy kis stílusváltás és bejön r'n'b-sen. Viszont van egy nem VB-s verzió is, ahol David Guetta és a BEP-es will.i.am működik közre. Klippek közül egyértelműen a kínaiak viszik a pálmát. Kérdés, hogy a trófeát is ?

 

Gyerekek! A jégkorszak nem csak úgy jön, az itt van 2012 december 21-én ! Tudjátok a távoli bolygókon a szuperviharok cikáznak, na úgy fog jönni a jégkorszak ! Nem halsz meg, csak lefagysz /bogyószedés közben mint Ötzi / de mielőtt lefagynál megfulladsz. Érted gyerekek. A maják megmondták, őket is 5200 éve a krokodil vitte el. Majd felírták a táblákra. Én is láttam ám !

Ezt megelőzően volt bent a pszichomanus, akit kb a sárgaföldig döngöltem. De szexualitásom akár egy forrócsoki, és olyan aranyos vagyok mint egy nyúl... Többet nem töltök ki ilyen teszteket. Az utolsó magyar fakultációt a város egyik új reprezentatív helyén töltöttük, ahol kedves tanárom meghívott mindenkit egy beszélgetésre (és forrócsokira :P )

És örülök, hogy sokan olvasgatják a blogom, és az benne a szép, hogy megmondom a frankót. Pld a trackback nem egyenlő egy mezei linkkel . A gyengébbek kedvéért ha ráklik akkor gyün az infó.... :A

 

süti beállítások módosítása