Trianon anno 1920

 2010.06.04. 23:54

Kemény nap, de túlélte a MAGYAR nemzet, és túléltem én is í memoritert és a matekot is. Látok kisebb megszorításokat, de önmagában jó a helyzet, sőt a 288Ft-s euróhoz képest mesebeli.

Szóval ma megemlékeztem. Általában ezek az események dög uncsik, de azért próbálnak újat mondani. Versek is voltak, és pont csirke tolta a rizsát, amikor elértünk a "csók szerződés"-es részéhez bejött a képbe a nagy Ő. Éppen arra futott, és hogy is fogalmazzak, nagyon megnyerő a cica szerkó. Aztán lassított, vissza-vissza kacsintott, majd tovatűnt a népek homokzsákot pakoló tengerében.

Olyan jó lehetetlen dolgokról ábrándozni, hogy szinte má-már megnyugtató az a tény, hogy kb szoba sem fog velem állni (mármint úgy).

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr872057599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása