Farmer nyár

 2010.04.03. 11:22

1.) a 17 fok az meleg, és lehet 3/4es gatyót viselni

2.) Most egy rövidebb agyfejtés következik. Téma megjelölés a busz ülés.

MELYIK A KÜLSŐ ÉS BELSŐ ÜLÉS ?

 A logika (nem a női) azt mondja, hogy a külső az a "kint" lévő dolgok halmazát jelenti pld. az emberi lest külső rétege a bőr. A belső pedig az adott objektum belső tartamára vonatkozik, vegyük pld. a dió belseje a dióbél :D Innen levonhatjuk a következtetést, hogy a buszon az ülések közül, ami az ablakhoz közelebb (a busz külsejéhez közelebb esik) van az a külső, és ami az utastérhez közelebb van, az a belső.
 

3.) Hagyjuk.... bár anyu is kivételesen az én véleményemet osztja, ami ritka.. De nagyoon szép napom volt tegnap... Egy kis nosztalgia :P Meg séta az egyetlenemmel. Majd egy kis plázázás. Annyira hiányzik már most is... És Anglia... Már várom :P Bár picit még pipa vagyok a tanárra. 

Majd megpróbálok írni... Légy jó..

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr81891553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása