Szép napot mindenkinek az Élet Cirkuszában !

Ma a tripla D-n bejött két üzletember (szerintem kamu-k voltak), és előadást tartottak, vagyis csak az egyik a keresztény vállalkozásokról. Igazából ez lett volna a téma, de kb. semmit nem mondtak ebben, és tökre ovisan kezeltek minket. Volt egy olyan kérdés, hogy mennyi számít nekünk sok pénznek? A válasz le kellett írni egy lapra, majd felolvasni. Mindenki milliókat, milliárdokat írt, én szerényen viszont csak 3 Ft-t , mire az előadó Salzmann Z. úr megkérdezte, hogy miért írtam ezt.

" A válasz egyértelmű ! Ha valami 3 Ft-be kerül, az után ma 5 Ft-t kell fizetni, ami annyit tesz hogy 66,67% többet, mint a valós értéke. Ilyen szempontból ez a lehető legnagyobb pénzpazarlás."

A fickó elmosolyodott, és szólott egy humorosat, majd elkezdett kutatni a táskájában, elővette a pénztárcáját, és adott egy 5 forintost, azzal hogy majd valamikor visszaadom :P

Ezen kívül ami betűre méltó volt ma csak annyi, hogy ma röpin nehezen, de vertük a kicsiket, de még így is ők az elsők.

Na Amen mára.

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr111705266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása