Sunshine...is gooooood.....

 2009.02.06. 18:31

Tegnap elég sokat lógtam a gép elött, regeltem a csapatot a www.sanc.hu, majd nagyonjót msn-eztem Carmennnel a spanyol lánnyal. Írtam egy mailt egy németcsajnak is.. Szóval jól zártam a napom.

Reggel arra keltem hogy besüt a nap az ablakon, azt reméltem, hogy legalább 9 óra van, de csak 6:59 volt...Pedig milyen jó lett volna belógni az első két órát :)

Tesin kinn fociztunk a verőfényes napsütésben...Kimenőben a Kóka elméletileg nem tudott volna táncot tartani. Én meg nem akartam, ergó felhívtam a csajokat, hogy nem lesz. Az egyik felét tudtam csak elérni, ergo a másik fele le volt szarva. Kókát meg a kezdés elött 10 perccel láttam kimenni a városba, "meginni egy kávét". Na a barom parasztja csak megtartotta az órát.. De legalább nélkülem, Imi és Máté nélkül :)

Az első studiumot bealudtam, csak az volt a gáz, hogy mikor bejött Szántó akkor éppen felébredtem, mikor kérdezte, hogy mit tanulok, rávágtam, hogy angolt, mikor a törikönyv volt a fejemen elötte...

Na most meg készülök az esti edzésre :)

 

 

Tiborc egy büdős paraszt !

 2009.02.05. 13:32

Tegnap délután infó órán msnezhettem egy másik spanyol csajjal (asszem Núria Ferrinek hívták ), aki rendi volt és kirakott magáról képet (ennyivel élelmesebb, mert ő nem küld, hanem mutat) a baj csak az volt hogy az e-buddy online msn messenger nem jelenítette meg a képet.... :(

Az utolsó edzés egész jó volt a pécsi meccs elött, mikor pedig visszaértem Egomba, krisszel és Zsobével megnéztünk egy Romantikus hajós filmet :)

Este végre tök jót tudtam aludni, majd ma jött a töri cetli, majd az irodalom TZ, ami nagyon jól sikerült, egy egész oldalt teleírtam Tiborc paraszt jellemzésével !

Végül angolon újraírtam a rossz tz-t és kaptam egy fivét a fordításomra :) 

Tegnap este igen fingatós edzésen voltam. A felnőtt edzések mindig nehezebbek, de most többen voltunk ifik...  Szétütöttek és kihajtottak maxra, bár nem csoda mert pénteken bajnoki meccsek leszenk.

Ma olaszdogát írtunk, amiről csak a csoport negyede hiányzott, a többit kár kommentálnom. Éneken csak szimplán le "ultramocsárialakozott minket a tanár", ezek után csoda hogy zúzmónak éreztem magam ?

Föcin egy tanulmányt olvastunk fel ami az "abszlút armageddonnnal" foglalkozott, szóval hogy negyven éven belül az emberiség 80% kihal, és a maradék meg fogyi lesz, és az evolúció visszafejlődik....

Pedig tök jót aludtam volna, és már álmodoztam éppen amikor a tanár hátbavágott a szemüvegtartójával..

Farsangi bál....

 2009.02.03. 14:40

 A délutáni röpi után jött a tanulás......Majd vacsi után a DÖK amin sordöntő döntést kellett hoznunk, hogy mikor is lesz a Frankabál és hogy hol? eredmény 80%-20%-hoz, hogy majd májusban legyen... Na mindegy már nem izgat. Eddig azon filóztam, hogy induljak-e a magyarversenyen a suliban ? Viszont ma röpi edzés a klubbommal, és vaárnap megyünk kupameccseket játszani Pécsre....

Mindenki (majdnem) a környezetemben csajokról beszél, hogy most jönnek, meg hogy most mivan, meg hogy éppen mi nincs, de nekem egyszerűen elegem van már az egészből...Nincs olyan lány aki értelmes, szép és nem cigizik vagy nem issza le magát minden szombaton a sárgaföldig..

Olyan jó volna már lazítani.....

Mivelhogy nem volt röpi edzésünk, mert a csajok nem értek rá, volt egy kisebb szabadidőm a gép elött....Nézegettem myvipet, de ami a legjobb volt, tudtam msn-ezni betillel, gemzevél és carmennel. A törökök, betil és gemze, jobban tudnak angolul és nagyon érdeklődők voltak. Tök sokat elmondtak törökországról és nyíltak mindenre ami Magyarországgal kapcsolatos. Carmennek, aki spanyol megpróbáltam myspace meghívót küldeni, de nemt tudom hogy sikerült-e vagy nem....

Este megnéztem a 4karácsony című filmet, ami az első 30 percig kifejezetten szórakoztató, de utánna már csak 60 perc szánalom maradt.

Ma délelött elmaradt az of óra és helyette az odvaron kellett volna söpörnünk :) De persze hogy valami más jött ki belőle :) a söprűlabda: kell hozzá 30 idióta fiú, 30 seprű, 1 teniszlabda, a többi már csak ízlés kérdése. Ha ez még nem győzött meg senki, akkor templomra futóbajnokságot rendeztünk:) Játékszabály: fuss fel minnél magasabbra a templom falán :)

Sajna olaszórán (ahol mindig szar a hangulat) azt hittem hogy tudok segíteni az egyik haveromnak kicserélni a dogáját...Ami sikerült is, csak az volt a baj, hogy az nem a haveromé volt, hanem a legádázabb ellenségemé..........Hát igen ilyen az élet..

 

süti beállítások módosítása