Mivelhogy nem volt röpi edzésünk, mert a csajok nem értek rá, volt egy kisebb szabadidőm a gép elött....Nézegettem myvipet, de ami a legjobb volt, tudtam msn-ezni betillel, gemzevél és carmennel. A törökök, betil és gemze, jobban tudnak angolul és nagyon érdeklődők voltak. Tök sokat elmondtak törökországról és nyíltak mindenre ami Magyarországgal kapcsolatos. Carmennek, aki spanyol megpróbáltam myspace meghívót küldeni, de nemt tudom hogy sikerült-e vagy nem....

Este megnéztem a 4karácsony című filmet, ami az első 30 percig kifejezetten szórakoztató, de utánna már csak 60 perc szánalom maradt.

Ma délelött elmaradt az of óra és helyette az odvaron kellett volna söpörnünk :) De persze hogy valami más jött ki belőle :) a söprűlabda: kell hozzá 30 idióta fiú, 30 seprű, 1 teniszlabda, a többi már csak ízlés kérdése. Ha ez még nem győzött meg senki, akkor templomra futóbajnokságot rendeztünk:) Játékszabály: fuss fel minnél magasabbra a templom falán :)

Sajna olaszórán (ahol mindig szar a hangulat) azt hittem hogy tudok segíteni az egyik haveromnak kicserélni a dogáját...Ami sikerült is, csak az volt a baj, hogy az nem a haveromé volt, hanem a legádázabb ellenségemé..........Hát igen ilyen az élet..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr91918037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása