A vég elött

 2009.05.24. 20:50

Mikor az elöbbi bejegyzésemet írtam, éppen egy mekeszben kempletem reggel és vártam, hogy végre annyi legyen az idő. Majd oda sétáltam a Villányiba, majd lespanoltam Szakival ( a Piar edzőjével), jegyzőkönyvet vezettem, egy olyan meccsen ahol az 5. kcs-s csapattól kapott ki a 6.kcs-s csapatunk sima 2:0ra !

Majd felnéztem Budaörsre, ahol a Szentendrei Ferences meccsére értem oda, majd pár pillantás K.-ra (persze közben visszakaptam amit a bazi jófej osztályom nyújtott, az 1 vs 100 attak!) majd Schulekkel a csiszteres Boss-szal is lespanoltam, aki visszafuvarozott Pestre. Majd sikerült körbeverés eredményekénta 3. helyet megcélozni, a Bp. WARD és a Bp. PIAR mögött.

Majd visszautazás Egomcitybe, ahol várnak a bajok, nameg a vizsga ! Tartottunk meetinget a Franka partyról !

De most pihentető kúrán vagyok !

Ug.: (utógondolat) Majd kiesett a szemem, mikor a szemét wiw bejelentkezéséhez rongyossá nyomom az F5-t, és mit látok ?????????? Bejelöltek......... :A 

KIDS 2. hely !!!!!

 2009.05.24. 07:28

Háát iiigeeen..... Nem ezért mentünk röplabdában. A csoportunkban 5 csapat volt és körmérkőzés dönta végeredményről. De mivel az egyik pesti csapat nem jött el, ezért csak 3 csapat ellen kellett játszanunk. A számomra felháborító (ez durva kifejezés volt :A) az volt, hogy csak 2 nyert játszmáig tartottak a meccsek.... Szóval a Szent Gellértet nagyon szépen cenyós játékkal is megvertük 2:0-ra. A győri Czuczor B-t is elvertük, de aztán jött az A, és ment Zolika atlétikára. Éééés, egyesekre MEGINT rájött a befostam, nem merek beleérni a labdába szindróma. Cserélni nem tudtam, mert a kispadon még kisebbbek voltak.... Az első játszam lélektani előnyt biztosított az ellenfelünknek, de szoros játékban kaptunk ki !!! 

A nap másik vicce, hogy Pepe, mint ahogy szokta engem tett meg edzőnek, és a sok nyugdíjas tesitanár NEM BÍRTA felfogni, hogy az edző és a tanár közt van különbség :) De még a jegyzőkönyv vezető lány is csak jókat nevetett, akiről utólag kiderült, hogy másodéves a TF ( most már TE :A ), és a volt mazsipásztoraink osztálytársa... Őszintén, én max 17-re tippeltem a csajt, de ez már a múlté.

Most csak az érettségire, nameg a dünaparty-ra tudok gondolni. Mert most lehet, hogy össze lehetne hozni egy csapatott :) Most megpróbálok diplomatikus lenni :)

KIDS 3. hely !!!!!!!!!!!!

 2009.05.23. 04:59

Tegnap korán regggel indultunk különbusszal fel Pestre. A focisták, Budaörs alatt Mo. egyik legnagyobb sportkomplexumának műfüvén játszottak, a SportMAX-on. A versenyben az V.kcs-ban 4 csoport volt, amiben 4-4 csapat, kivéve ahol 3. Volt olyan csoprt, ahol 2, és ahol 1 ellenfél nem jött el, így 1 győztes meccsel továbbjutottak. Mi természetesen megszenvedtünk a tovább jutásért, és a csoportmeccseken csak 1 gólt kaptam. Aztán jött Mikibá, és elkezdte beadni a Bélabás szöveget, hogy már az szép, hogy eddig eljutottunk. Szerintem meg az volt szép, hogy megvertük a Cisztereket, akkik eddig 3 éven át nem találtak legyőzőre!

Ha a csapatot kell értékelnem, van hova fejlődni még mindig, nekem is :), de a 0,83 gólátlag egészen jó :) Ja meg azt leszámítva, hogy a térdem tropa, és még a fél röpicsapaté is, mert a műfüvön, ha esel akkor bibi lesz :)

Az eredményeink :

A csoport:

FRANKA-Kiskunhalas 3:0

FRANKA-Ciszterci Budapest 2:1

Franka-Szent Gellért Budapest 4:0

_______________________________

              gy v  d lg   kg p

1.) Franka 3  0  0  9   1  9

2.) Ciszterci Budapest 2  1  0  6  2  6

3.) Szent Gellért 1  2  0  2  7  3

4.) Kiskunhalas 0  3  0  0  8  0

 

___________________________________

Döntő csoport:

FRANKA-Szent Mór Pécs 0:2

FRANKA-Piar Bp. 0:1

Franka-Piar Kecskemét 5:1

 

Végeremény:

1.) Szent Mór Pécs (büntetőkkel 5:4re nyert)

2.)Piar Bp. (böntetőkkel 4:5re vesztett)

3.)FRANKA ESZTERGOM

4.)Piar Kecskemét

 

Csapat statisztika:

gy v  d lg   kg  p   gk  lgá  kgá

4  2  0  14  5  12  +9 2,33  0,83

 

Tegnap a szokásos esti örűltség volt. Szóval nem aludtunk, csak beszéltünk, beszéltünk és beszéltünk.

Ma megkaptam az angol tz javítóm, amit persze 5s lett, illetve magyaron is tovább haladtunk. Viszont a töri, aaaaz szar volt. Damján elkezdett pattogni, hogy mekkora nyomorékok vagyunk, hogy nem tanulunk szünetben, és nem néztünk át 3 leckét! Aztán kiderült, hogy ő se tudja mi van benne, mostanáig !!!!!! De azért Ő mindent megengedhet.

Egész nap a k####va KIDS miatt güriztem...Diákokat beszedtem, fénymásoltam, nyomtattam,scanneltem,dolgoztam. Az egész kimenőm erre ment el. Nameg, hogy az infó írásbelire 108 oldalt kinyomtassak!

De mikor visszaértem a suliba, a tesitanárok közölték velem, hogy Damján nem enged el ! (amit rohadtul nem értek, mert tanulmányilag, majdnem mindenkinél jobbb vagyok, javítottam sokat a félévimhez képest, nem vagyok destruktív, résztveszek a kötelező programokon/mise,kaja/, nem vagyok progresszív szabályszegő)Azzal indokolja, hogy anno beszóltam neki, és ezek szerint fáj neki az igazság. DE ÉN NEM FOGOK KÖNYÖRÖGNI ! Nem érdekel, én annyi mindent teszek/tettem ezért a koszfészekért,az osztályért (picit egoistán hangzik), meg magamnak is (nyelvvizsga,érettségi,oszt.vizsga), hogy szerintem ha nem is poénnak fogta volna fel, akkor is létezik egy olyan dolog, hogy TOLERANCIA.

És csak az dühít, hogy a fullsegg, bukásra álló, barmot elengedi, mert bepowerkedte magát !

Áááá, de egyet ígérek, ha nem megyek, akkor többet NE VÁRJON TŐLEM ( a következő fokozat a háború lesz !!!!) 

Vissza, és a sok ?????????

 2009.05.20. 19:46

A napom 3 db virslivel és egy spricceló kecsáppál indult :) Majd a balhé a kis kínaival... Kikészítet, de én is őt :) Szóval most van egy megfelelő farmerom, amit nem hoztam magammal Egomba:) Annyi teendőm van. De legjobban a KIDS és az érettségi foglalkoztat. Lehet, hogy nem mehetek foiban, mert inkább röpiben megyek :) Wááá ez olyan rossz. Senki nem tud semmit. Most meg nem akarok benn dögleni, de focizni sincs kedvem. Nézem az MTV-t és azon csodálkozom mennyire szánalmasak az amcsi emberek...Erről pedig a T-Mobile reklámzene jutott eszembe, ami kiderült, hogy Drago Ivanusa Bizz1 című száma, de a reklámnak készült....

Valaki állítson le! Nem bírom.....Anyu ( ha olvasod, akkor) nem te !!!!! 

süti beállítások módosítása