KIDS 2. hely !!!!!

 2009.05.24. 07:28

Háát iiigeeen..... Nem ezért mentünk röplabdában. A csoportunkban 5 csapat volt és körmérkőzés dönta végeredményről. De mivel az egyik pesti csapat nem jött el, ezért csak 3 csapat ellen kellett játszanunk. A számomra felháborító (ez durva kifejezés volt :A) az volt, hogy csak 2 nyert játszmáig tartottak a meccsek.... Szóval a Szent Gellértet nagyon szépen cenyós játékkal is megvertük 2:0-ra. A győri Czuczor B-t is elvertük, de aztán jött az A, és ment Zolika atlétikára. Éééés, egyesekre MEGINT rájött a befostam, nem merek beleérni a labdába szindróma. Cserélni nem tudtam, mert a kispadon még kisebbbek voltak.... Az első játszam lélektani előnyt biztosított az ellenfelünknek, de szoros játékban kaptunk ki !!! 

A nap másik vicce, hogy Pepe, mint ahogy szokta engem tett meg edzőnek, és a sok nyugdíjas tesitanár NEM BÍRTA felfogni, hogy az edző és a tanár közt van különbség :) De még a jegyzőkönyv vezető lány is csak jókat nevetett, akiről utólag kiderült, hogy másodéves a TF ( most már TE :A ), és a volt mazsipásztoraink osztálytársa... Őszintén, én max 17-re tippeltem a csajt, de ez már a múlté.

Most csak az érettségire, nameg a dünaparty-ra tudok gondolni. Mert most lehet, hogy össze lehetne hozni egy csapatott :) Most megpróbálok diplomatikus lenni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr901140151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása