Közelítő tél

 2009.12.17. 23:04

Olyan jó, hogy mikor kinézel az ablakon fehér havat látsz mindenhol. A suli megyeget, pláne ha a tanárok nem tanítanak semmit, csak majd iratnak... És utána ki a városba, venni egy kis ajándékot fakultatívan, olyan személyeknek, akik az ember szívéhez közel állnak. Majd stúdium... És játék neten keresztül, akár honfi, akár msn, akár barkóba, a lényeg hogy nevess a végén.

Elhatározom, hogy naponta bemutatok egy fontos illetőt az életemből:

H. Géza 

A nagypapám volt, sajnos 2005-ben meghalt. Mint példakép tekintek rá, sok dologra megtanított nem csak engem, hanem mint birkózóedző generációkat. 11x-es magyar bajnok volt és világ bajnokságon és európa bajnokságon is erdményes volt. Két olimpiára is kijutott, de sajnos még az elején lesérült. Nagyon hiányzik, és büszke vagyok arra hogy az unokája lehettem. 

Itt egy videó, amit az egyik közelí barátja készített, amin a legnagyobb magyarokkal van együtt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr941605650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása