B

 2009.11.17. 13:39

Egy B kategóriás nap után mi sem lehet rosszabb, annál, hogy minden délutáni dolog elmarad... Én meg naivan hiszek benne hogy lesz... Na mindegy .... Igazából már csak nevetek 120-al a balsorsra... Mást nem tudok csinál... Én vagyok mások L Guruja, szerzek, címet, msn-t, tel. számot, és a legdurvább hogy eredményesen... És tegnap csak ketten mondták ki minden ép férfi rémálmát, azt a b-betűs szót.... Anélkül, hogy akartam volna valamit.... ja és Bátyus lettem (na tessék ez is b)... Ez már lassan krónikus szeretethiány :D Este pedig mesedélutánt csaptam egy régi kedves ismerőssel... Olyan durva, hogy miken vagyok túl... És mi jön még ??? Szóval e volt tegnap...

Hihetetlen, na de itt egy régi kedvencem új száma... (még nem tetszik, de igyekszem sokat hallgatni, és akkor lehet, hogy cool lesz :D )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr101531734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Soha (törölt) 2009.11.18. 22:45:50

csak egy kérdés: mi az a b betűs szó?
süti beállítások módosítása