Nincs azatya !!!

 2009.10.02. 19:21

3 napos lelkigyakorlatra Sümeg cityre mentünk az osztállyal. A szállás és a kaja egészen elviselhető volt ( csak ebédelni mentünk máshova, mert reggelit és vacsit hoztunk magunkkal a koleszből ) Egyik nap délután megnéztük Newmen (asszem így hívták) bíboros templomát, akit jövőre fognak Boldoggá avatni, és a terep már készül a banzájra. Az elmélkedéseket " az ország egyik legjobb lelkigyakorlat tartója tartotta, Barsi Balázs atya". Igazából nagyon jó volt az egész, sok kérdőjel feloszlott illetve megjelent a "fejem fölött" . A másik nap pedig megnéztük a várat. Nagyon sajnálom, hogy az osztályom nagy részének nem sikerült megfelelően felfogni az egész lényegét.

Ezúton is szeretném megköszönni elsősorban Anitának, illetve mindenkinek aki felköszöntött szülinapom alkalmából. Nagyon jó érzés volt. Az is mikor személyesen felhívják az embert !!!! És ebben csak az a szomorú, hogy akiktől legjobban elvárható lenne az egész, azok nem hívtak :( Pontosítva csak 1 ember hívott fel, akit ezért is szeretek....

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr261423557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása