Pesten..

 2009.01.28. 20:39

A béna sulinapot amit megint az olasztanár rontott el, egy jobb délután követte. Elvileg úgy volt hogy felvisznek minket pestre, de ez a fonthatás miatt elmaradt. Kénytelen voltam felbuszozni, a szakadó eső ellenére nehezen, de megtaláltam osztálytársammal a patrónát. A lánysuliban már vártak ránk.

Az ig.h. volt a csajok o.f.-je, picit régimódi, de sikerült meggyőzni őt hogy legyenek a testvérosztályunk. A lányok akik még ott voltak 5-en..... sokkal pozitívabb benyomást keltettek bennem mint amit vártam. 2 mondjuk különösebben meg is fogott, de nem jegyeztem meg a nevüket :(

A sulijuk aulájában az osztálytársam talizott még két unokatesójával. Jó látni hogy vannak a világon nem "hülye picsa" típusú csajok.

Ezek után nagy rohanás a buszhoz, hát nem 1 perccel értük később oda:( De legalább bekaptunk egy kínait és utazhattunk vissza Esztergomba.

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr49909081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása