Internet 1.02.

 2011.03.18. 18:31

2011-et írunk. Mára mindenki az információs társadalom része. Volt egy helyes mondás, hogy a tudás hatalom! És mennyire igaz ma is. De mára a hatalmi viszonyok átrajzolódtak Európa kábelhálózatára. De nézzünk egy konkrét példát:

Mikor az ember unatkozik, jobb esetben alkot, majd jószívűen és boldogan (ámde naivan) megosztja művét ( a TeCsöveden ). Eltelik sok számos nap, hónap és rátalál egy unatkozó szempár. Mély benyomással hat rá a mű, és megosztja ő is. ( Esetleg hozzáír egy kommentárt, hogy mennyire unatkozik valaki aki ilyet csinált, mert ő csak annyira tud unatkozni, hogy megtalálja). A megosztást látja még pár primitív haver, és az IRIGYSÉG + HORDASZELLEM = alpári szenzációhajhászó (lejárató)kampány. És így a műnek óriási figyelme lett. A nézők száma meg sokszorozódott, a legfelkapottabb oldalak foglalkoztak vele (arckönyv és a mindennapi szükségletünk ).

Most , ha azt vesszük az emberünk elérte a célját, mégpedig mindet :

sokan látták, beszéltek róla, kommentelték, megosztották ! 

Sajnos minden csoda rövid ideig tart, ezért tanuljuk meg értékelni őket, legyen akármilyen jó vagy rossz. Emberünk művét majd idővel ismét előveszi a sors, leporolja, és majd talán valaki, akinek megint lesz annyi türelme és tudása, kultúráltsága, kifinomultsága, majd ellátja örök amnesztiával.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr802750814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása