OEP I. ügyosztály

 2009.06.24. 14:18

Cél:

Európai Egészségbiztosítási kártya igénylés

Sorban állók száma/ várakozási idő :

134 fő / 1 ó 27 perc (1p)

Helyszín:

Földszint, klimatizált helység illetve az utca ( konkrétan a teve utca) (3p)

Pro:

Van idő még a bevásárlásra is, csak ha lekéssük a számunkat akkor újra kezdhetjük előről. De a kártyát, legalább azonnal magaménak tudhatom. (3p)

Kontra:

Tömegnyomor a belső helységben, ideges, stresszes ügyintéző mogorva pofával fogad minket. Valamint az újjáélesztő készülék az első emeleten található ( elérési útvonal : Teve utcán 69 m - az epület sarkától 7m a porta - majd HA a lépcsőt akarjuk használni akkor potom 27 lépcsőfok /lifttel 1,7 perc/- és innentől megszakadtak a nyomok, de a 60 éves biztonsági papó biztosan tud segíteni, így kb  újjab 4 perc és a készülék végre a célponton tud működni, feltéve, ha még életben van..)

(2p)

Összesítve / Pontszám:

Ha eltekintünk a fenyegetéstől, melyet az ügyintéző nő tett, hogy máskor nem adja ki a kártyát, és a sok szerencsétlen sorstársunktól, aki ugyanúgy szív mint mi, soha többé nem akarok visszamenni. 

( 9 pont / 20 pont )

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr851205664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása