Ma is alkottam :)

 2009.04.20. 20:02

Tisztelt igazgató atya!

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni,a Diákönkormányzat 2009.04.18.-i gyűlésén egyhangúan megszavazott öltözködés rendjét illető pontosításokról. Az iskola házirendjének ( Esztergom 2006. szeptember 20.) 4.§-nak 12. pontjában lévő:

„az intézményben tiszta, ápolt, kulturált külsővel, a helyhez, alkalomhoz illő, időjárásnak megfelelő öltözékben jelenjen meg. Kövessék ebben osztályfőnökük /prefektusuk útmutatását.
Hiányos öltözékben tilos az intézmény folyosóin közlekedni!”

Mivel hamarosan beköszönt a nagy meleg, ez okból szeretnénk, hogy viselhető legyen a térdet teljes mértékben elfedő, rövid nadrág. 
Kérésünk nem szegi meg a felül említett pont második részét, ami a kellő szellemiségű, és erkölcsileg is helyes öltözködés elbírálását illeti.
Döntésünktől a tanórákon való nagyobb koncentráló képességet várjuk el, valamint komfortosabb érzést biztosít a diákok számára.
Levelünk megírásában többek közt az játszott nagy szerepet, hogy a tanári kar egyes tanárai a tanóráról kiküldik a diákokat, jobb esetben átöltözni, rosszabb esetben egyéb hátrányos megkülönböztetésben is részesülnek.
Javítási javaslatunk a következő lenne:
 
 „az intézményben tiszta, ápolt, kulturált külsővel, a helyhez, alkalomhoz illő, időjárásnak megfelelő öltözékben jelenjen meg, ami a meleg időszakban lehetővé teszi a térdet teljes mértékig elfedő, rövid nadrágot. Kövessék ebben osztályfőnökük /prefektusuk útmutatását.
Hiányos öltözékben tilos az intézmény folyosóin közlekedni!”

Reméljük javaslatunkat pozitívan fogja elbírálni.
A Iskola és a Diákság közti jó kapcsolat további működése reményében:





TPFG
Diákönkormányzata








Kelt: Esztergom 2009.04.20.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr861076698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása