Hó hó hóóóó

 2010.12.19. 20:44

 Olyan jó, hogy a világ végén van még hó. Na meg hideg is, de az már másodrendű. Boldognak és fáradtnak érzem magam. Mindenem bizsereg, van ami jobban, de ez olyan katartikus :) Annyira remélem, hogy a Szerelmem nem unta halálra magát ma, mikor eljött megnézni, hogy mennyire nagyon nem tudunk röplabdázni... Jah rájöttem, dideregni rossz, de ha párban dideregtek hajnali 5kor egy buszmegállóban az Isten háta mögött, na az már mekkora feeling. Nemsokára végre szünet, addig is próbálok lazulni egy kicsit :) Tedd te is ezt ! Egy forró kakaó egy szép bögrében, a legjobb :) Nagyon várom már a ..... -t !

Négy karácsony után

 2010.12.18. 07:43

Miért érzem mindig azt, hogy a szünet valahogy át akarja venni a hatalmat fölöttem ? Először szétzúzza a karácsonyt, mikor végre legyőzöm nem adja föl, megy a szilveszterre. Utálom magam... Pedig tudtam, hogy ez lesz előbb utóbb... De nem baj, legalább az vigasztal, hogy kerestem a középutat... De hát nem jött össze, és most meg már késő ? De megígértem, akkor mégis miért fáj a fejem tőle ? Ááá nem tudom... Hihetetlen... Úgy aludtam el, hogy túllépek ezen... Ma reggel nézem a leveleket, és puff, ha szóltam volna .... Hihetetlen, valaki lőjön már le, mert nem tudom mi lesz velem. 

Mennyit hallgattuk ezt a számot anno, és el is felejtettük... De tegnap a Radió 1-ben visszaszólt :)

Mosoly light extra

 2010.12.17. 20:17

Mióta letöltöttem az új Unheilig albumot, csak az jár a fülemben... Rájöttem, hogy van benne egy kis József Attila feeling, de  ha már itt tartunk, akkor ma szerintem írtam egy sikeres magyar összehasonlító elemzést. Érzem a szünet ízét a számban :P Szerintem életem legjobb és legtartalmasabb szünete lesz <3  Csak legyen már szerda :)

Csak egy tánc volt

 2010.12.16. 10:10

Mikor Bóbita is táncolt

Keringő hullámin ringtunk

Szép álomvilágnak látszott

Hercegnő és Herceg voltunk

 

A varázslat nem ért véget

De a többi nem ért minket

Szíved sok rossztól megvédett

Én megteszek érted mindent

 

És a többit

És a többit

És a többit

És a többit még nem tudom

Címkék: versem

Színkép

 2010.12.15. 19:54

sárga

zöld

zöld zöld

zöld piros zöld zöld

zöld zöld zöld

kék zöld lila zöld zöld

zöld ezüst zöld angyal zöld kék

zöld piros zöld

sárga zöld zöld kék

zöld piros zöld sárga zöld

arany zöld angyal zöld zöld piros zöld

zöld zöld kék zöld zöld  sárga zöld lila zöld kék

barna

barna

barna

autó   könyv   barna     játék  sál   

 

Címkék: versem

süti beállítások módosítása