Avagy a Nyírsági ellenőrök krónikája.

Biztosan mindenki feltette magának már azt a kérdést, hogy egy buszt lekésni a jobb, vagy előbb odaérkezni a következőre. Esetemben nem volt választási lehetőség, mivel a haverok már felszálltak a szép Szolariszra. Majd a járgány elindult Sóstóról Nyíregyházára. Valaki vett jegyet, valaki meg a használtakat lyukasztotta újra (jaj de gyerek vagy Jimmy !! ) Én csak éppen fújtam egyet, és próbáltam kiheverni a nap eddigi veszteségeit... Majd éppen leülnék, mire ismerős szavak ütik meg a fülemet: " Menetjegyeket, bérleteket tessék ellenőrzésre felmutatni ! " Gyorsan felmértem az erőviszonyokat és a szituációt. Sajnos elkaptak minket, és hármunknak nem volt jegye, és Marcee meg nem kezelte (az összesen 4 szabálysértő!!!). Kedves ellenőr sokáig próbálkozott igazoltatni bennünket (közben sikeresen beszorítva minket a mozgássérült szektorba), de ne szólj szám, nem fáj fejem stratégiát választottuk ! Erre a következő lépés a rendőrjárőr kihívása volt. Itt kezdődtek a gubancok, mivel kitörni a buszból esélyünk sem lett volna:

1.) a semmi közepén voltunk

2.) enyhén szólva nem pehelysúlyú volt a kidobófiúból előléptetett ellenőr

3.) a sofőr is volt olyan rendi, hogy nem nyitotta ki az ajtót

4.) túl sokan voltunk, túl sok cuccal

Szóval, előjöttem a "Szóljunk a szívéhez" stratégiával, ami könnyen kudarcba fulladt, mert ehhez minimális szellemi fejlettség igényeltetett (amit a nyíregyi főiskolától sem kap meg az ember). Majd a megvesztegetés, amit az "OKOS" megoldás fedőnéven emlegetünk, bár a nagyon erkölcsös, enyhén kisebbségi beütésekkel bíró kollegina ellenzett legjobban.

 A végére sikerült elérni, hogy visszahívják a járőrt, és hajlandóak leszünk helyszíni bírságot fizetni. És itt jön a csavar, 4-en voltunk és annyira összezavartuk őket, hogy csak 2 bírságot fizettettek ki velünk, ami valamennyivel drágább volt tavalyi lebukásunknál. Viszont sok a hasonlóság: 20., röpi, strand, lazyboy, és persze a lányok.

Ja igen, ilyenkor mindig van aki vigasztalja az embert, vagy éppen nevessen rajta....

Ha eljön az idő

 2010.06.20. 21:57

Egyszerűen 100%. Ennyi lett a szóbeli, úgy, hogy közben még drága Robika is megpróbált zavarni, és valljuk be, hogy nem mindennapos, mikor érettségi felelés közben valami rezeg a gatyádban !!! Majd úsgyííí Civis city, ahol este ugye nem adják ki azt, amit a focirajongók legjobban szeretnek, a nagy utazás alatt. Aztán kisebb kutatás után, a régész márkajelzésűt behűtve, fekete zacsiban vonszoltuk a szálláshelyünkig.... Majd korán reggel kelés, és csihuhuzás tovább Nyír1házára. Majd a jó edző bá megkereste a csapatát, és edző nénit (akit nem volt nehéz megtalálni, mert nemigazán cseprő tanítványai hangja messziről megtörte a szúnyogzajos étert). Az eredményeink csapnivalóak lettek, de összességében elégedett vagyok a csapatokkal, és a szállásra a viselkedésre sem lehet panaszom, minden olyan tipikusan FRANKÁS ! (volt/lesz, a van meg nincs)

Wavin flag magyarul !!!!

 2010.06.17. 23:06

Hivatalosan is bemutatták este a Knaan féle dal Coca Cola  féle liszensz magyar változatát. Hogy ki követte el ? Hát persze, hogy Nagy Gyuri, Várkonyi Attila és Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. Szövege tökéletes (az eredeti témától picit eltér), de a klipp és az ének középszerű, de a miénk és magyar ! Talán ha majd kijutnak fiaink, akkor majd magyar sztárok fogják énekelni a Waka-Waka (TALPRA-MAGYAR)-t.

 

Címkék: flag magyarul !!!! wavin

Hun vannak a favágók ?

 2010.06.17. 23:00

Kocka nap, egy kedves ismerős köszöntésével kezdődött. Egy kávé segítségével éppen bekurbliztam magam, majd indulhatott az utolsó szervezési probléma... De mostanra minden klappol, és maga a tökély... Már csak egy angol érettségi szóbeli van hátra. Nem izgulok, csak írtóan nem vagyok formában, és az aggaszt, hogy nem fog esetleg menni... De sok időm lesz holnap 1ig, szóval majd összekapom magam, lazulok, és remélem aratni fogok :P

Elkezdett rólam szólni a Világ

 2010.06.16. 22:47

Sajna, vagy kevésbé, de azt hiszem, hogy elkezdtek foglalkozni velem. Úgy globálisan mindenki... Csak még a strandröpivel vannak gebaszok... De ilyen az É L E T ! Most pedig éppen szemináriumot tartok... Nagyon vicces és ari :D

süti beállítások módosítása