Adrenalin bomba...

 2009.07.21. 22:22

Reggel korán kezdés, és 9kor Montana spray vásárlás...Majd telefon: "bocsi a P. lekéste a buszt, szóval 30késünk"...Na ebből lett 43perc...Majd mentünk a palára, ahol miután lezsíroztuk a hálót, behajtottunk a Női öltözőbe....Majd sokat röpiztünk , és hullám medencéztünk, meg blugy-blugy medencében voltunk...meg beszélgettünk...meg fagyiztunk...Majd mikor kijöttünk és a buszra szálltunk a zsúfolt BKV buszon ott volt 2 ellenőr +1 tolmács...És csak nem elkapták a kis bogárkát :) De mindenre van megoldás, és ezt is megoldottam okosban...aztán még az ellenőr poénkodott azzal, hogy majd az esküvőre kér meghívót :)

Majd elkísértük lazával a volánig, majd mi kipihiztük magunkat a westendben...Majd toltam egy stencilt, de csak marketing miatt...És persze én kXXX profi vagyok..szóval jól elfolyt... Szóval ma nagyoon BLOOD PUMPER napom volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr601259821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása