Két szó meg a sok kedd = hawaii

 2010.06.08. 21:58

Annyira felszabadultnak érzem magam... Mind testileg, mind lelkileg... Ez jó, vagyis azt hiszem. Megúsztam sikeresen a memoriter fesztivál utolsó fordulóját is.... És egyelőre minden jól alakul... Csak a magyar legyen meg és az már győzelem.

Milyen furcsa mód a közösségi portálokon keresztül csajozni... De egyszer ki kell próbálni, és ma névvel visszajelzett egy leányzó :P Tegyünk egy próbát, veszteni való nincs.

Ma befejeztem első kötetem megírását, ami 25 kis versből áll, és a " Keddi verseK " címet viseli... Lehet, hogy hamarosan felkerül a netre is...

Aztán karkötőt is kapok hamarosan, és aki csinálja, az is egy kisangyal... Többet nem, mert már túl sokat írtam róla, aztán még megváltozik minden...... 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr382067536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása