Rendkívűli híreink

 2010.03.28. 20:51

Este van, híreket mondunk.

A hírszerkesztő Sunboy. Ma Virágvasárnap volt világszerte, ahol a hívők másfél óra szent alvással emlékeznek meg egyházuk fejeként ismert személy szamaragolásáról. Idén a válság miatt nem volt pénze a templomok zömének az egzotikus pálma növény beszerzésére, hanem a végtelenségig hasonlító barka nevű növényt alkalmazták a honi kisgazdák legnagyobb szomorúságára, mivel nem tudták eladni a tavalyi kukoricaszárakat. Most egyéb híreink következnek

 Ma ismét szép idő volt :D

Ha nem vagy biztos az előremesékben akkor nézd inkább meg az OMSZ honlapját

Aztán kikapott, vagyis X-elt, (de tök ugyanaz otthon) a Fradika a Vasas ellen.

Ilyenkor mindig a bírót kell szidni, de most tényleg fiatal és tapasztalatlan volt... A meccs összefoglalója itt

Kigyulladt Gyurcsány Ferenc szaunája...

Hát ja ha akkorra lúzer vagy, hogy  már a szaunád nélküled is ég, akkor az már gáz. De mindenki Ferije újból tűzbe hozza a magyar bulvárt, kell neki megint a hírnév.

FRANKA nyerte a Dünamiszt

Megbízható források is megemlítik, hogy az esztergomi gárda győzedelmeskedett röplabdában. Méltán büszkék lehetünk az utánpótlásra is, mivel a kisebb generáció is sikerrel vette a kihívást és rendezői elnézésnek köszönhetően nem az 1-2 hanem 3-4 helyért játszhatott, ami a nap végére sok volt. A focisták is jól szerepeltek, ám sajnos ők is csak a 4. helyen zártak.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr951875795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása