Nagy nap !

 2010.03.06. 07:47

Legalább akkorra, hogy az ablakos csinált volna egy visszaállítási pontot :P De az élet nem úgy mükszik mint egy számítógép. Reggel van... Reggelizek... Tegnap este alakult egy fan klubbom facebookon :D Nagyon durva... csomóan olvasgatják a blogot, és írnak leveleket :P De nem hiszem, hogy ettől sztár lennék... Csak egy mezei ember, kinek kedve van írogatni... A levelekre majd válaszolok, de most már a héten nincs több időm :( Holnap utazok Törökországba, ami remélem nem egy rémálom lesz :D De előtte még van ma.

Ma este kb azt írnám le, hogy tesin mekkorát zakóztam a korlátról, meg hogy, milyen humánus módszerekkel ápolom a ruháimat (jesszus össze kéne még pakolnom). Meg délután találkoztam egy szép angyalkával... A többit el nem tudom képzelni... de csak happy end lehet a vége... más nem .... nem akarom... majd tuti lesz valami aranyos kis színházkritika... Majd reggel felkelek kb 9-kor, 10-kor elindulok... 11-re megérkezek Ferihegy 2B-re... várok 45 percet... Megjönnek a többiek... Becsekkolunk... várunk 2 órát :P Majd felszállunk mondjuk egy piros-fehér Airbus A330-al :D

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr641813077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása