Röplabda..........

 2009.02.01. 07:14

Szombat délután, úgy volt megbeszélve, hogy azzal a csapattal, amivel megyünk majd tatabányára egy vegyes röpi  tornára edzünk. A 4 csajból 3 el is jött az edzésre, de itt kezdődtek a problémák. A 4. csaj visszamondta, a feladóval egyelőre nem vagyok megelégedve, illetve az edzésen kb 0,5m-ren ot kosaraztak a bunkó kosarasok.

Este olyan lapos voltam, hogy kb 2 órán keresztül csak a testvérosztály csajait kerestem myvipen, amit a végére asszem meg is találtam :)

Este még volt egy tanulmányi csapatvezetői kikérdezés.Csak 1 hete van a rendszer, de mint csapatvezető nem vagyok megelégedve semmivel. Nekem maradt a maradék, az osztály leg durvább esetei, és nem lehet velük semmit csinálni. Az egyikőjük szavaival élve : "ÖNMAZOIZMUS" <= 

Zuhanyzás...Szánalom...Skype

 2009.01.31. 13:14

Az egész azzal kezdődött, hogy anno a kolesz egy hálózatra kapcsolta a zuhanyokat a fürdőkben..Egyszerűbben egy adott cső fut végig az egész zuhanyzóban, és ha a haverd jégben fürdik, akkor vagy vársz, vagy megfagysz. Na most meghalt a rendszer, és 1emeletet + 1 hosszú folyosót kell gyalogolnam az idősekotthonáig, mert csak ott lehet zuhanyozni... természetesen ott is csak 1 zuhany vam :)

Tegnap tök nagy buli volt a skypolásból. A csúcs az volt , hogy kb 6 spanyol ült 1 gépnél és sosem tudtad hogy kivel beszélsz :) De ami ennél is jobb volt, amikor a span kollégák megkérdezték a török tesókat, hogy tudnak-e kebabot csinálni :)

A németek rendik voltak :) És még egy türkish sráccal is lehetett németül beszélni..

A tánc ami délután volt, hát megpróbáltam ellógni Imivel, de máté, a "tanár" is velünk tartott, szóval késtünk, de meg kellett tartani az órát... Se Máté, se én nem voltam hajlandó rá, ekkorelkezdtek játszani, mire én persze egybl találtam megfelelő zenét :)

Sokat gondolkozok, hogy kilépjek-e az egészből? Nem bírom már sokáig................ 

Tegnap végre azt hittem, hogy 2009 először tanultam többet 2 óránál. Bevallom ez örömmel töltött el. De ma első orán, a kémia tanárnő kihívott, és naná nem arra volt kíváncsi hogy mit tanulta.. Jó kezdés a karó :(

Este még részvettem a suli DÖKében, ahol elhatároztuk hogy 3 hét alatt megcsináljuk a farsangibált.. Hát lehet szurkolni..

Ma még skypolni kell egy eu-s nemzetközi diákkonferencia keretein belül, majd megpróblám ellógni a táncot..

Holnap biosz TZ és este még röpi edzést is kell tartanom. Úgy érzem magam mint egy málhás ló.

A vicces hogy most 3 lány is tetszik nekem, de mondjuk idő kell hozzá hogy jobban megismerjem őket. Az a baj, hogy nem akarom elkapkodni, mert azzal biztosra megszívnám.

Lakás...

 2009.01.29. 15:07

Anyuval még tegnap beszéltem és azt mondta ha ki tudok adni egy lakást akkor megkapom a közvetítőnek járó díjat. A lakás nagy (nem tom hány nm), de 3 szobája van + konyha + fürdőszoba + külön wc + óriási előszoba + kamra. Nagyon jó helyen van Pesten a Jászai Mari tértől gyalog 100m-re a Katona József utca és a Rakpart sarkán a II. emeleten.  Nekem az tetszik legjobban, hogy délután mikor beüt a nap olyan szép minden.

A dolog hátulütője csak az hogy főleg cégeknek lenne jó ekkora lakás, de ha nem cég venné ki, akkor cigimentes és állatmentes környezetként szeretné anyú hogy funkcionáljon. Az irányár 160.000Ft/hó.

Azért várom a segítőket...

itt egy mail: hoffi242@gmail.com 

Pesten..

 2009.01.28. 20:39

A béna sulinapot amit megint az olasztanár rontott el, egy jobb délután követte. Elvileg úgy volt hogy felvisznek minket pestre, de ez a fonthatás miatt elmaradt. Kénytelen voltam felbuszozni, a szakadó eső ellenére nehezen, de megtaláltam osztálytársammal a patrónát. A lánysuliban már vártak ránk.

Az ig.h. volt a csajok o.f.-je, picit régimódi, de sikerült meggyőzni őt hogy legyenek a testvérosztályunk. A lányok akik még ott voltak 5-en..... sokkal pozitívabb benyomást keltettek bennem mint amit vártam. 2 mondjuk különösebben meg is fogott, de nem jegyeztem meg a nevüket :(

A sulijuk aulájában az osztálytársam talizott még két unokatesójával. Jó látni hogy vannak a világon nem "hülye picsa" típusú csajok.

Ezek után nagy rohanás a buszhoz, hát nem 1 perccel értük később oda:( De legalább bekaptunk egy kínait és utazhattunk vissza Esztergomba.

süti beállítások módosítása