A kínai visszavág....

 2009.08.22. 20:16

 Tegnap megismertem a konkurenciát, és rájöttem, hogy annyira nincs mitől félnem... Ja és rá kéne kapcsolnom, mert még szeptember elött kéne taliznom bogárkával..

Ma ebédre kínai tésztalevest ettem, és tészta szürcsölés közben belecsapódott a csípős leves a szemembe...Pokoli érzés volt... És mikor ki akartam mosni, akkor jobban kezdett csípni... Délután elpasszoltam jótékony céllal mami régi, nem használt ruháit... Majd cserébe megnéztem a G-forcot..

A legjobb az volt, hogy össze kellett pakolnom a holnapi támadó cuccom, mert megyek tábort támadni !!! Reszkessetek :)

Hihetetlen mennyit fejlődött a technika az elmúlt 10 évben... Emlékszem, hogy még VHS volt annó a menő, ma már 3D-s filmek vannak a mozikban is...

Ennek örömére, és a borsos jegyár ellenére itt van DIGITÁLIS 3D-ben, a G-force... A sztori édi-bédi, hogy a kis rágcsávók megmentik a világot a szörnyű háztartásigépek ellen... Néha már túl kínos, hogy az ember kívűlről fújja a következő könnyekig áztatott jelenet szövegét, ami csak elvétve jelent pozitívumot... Nem akarom a tartalmat boncolgatni, mert akkor bizti senki nem menne be a filmre, hanem inkább térjünk át az extrákra... A 3d-s cuccok nagyoon jól megvannak csinálva, főleg az elején... A zene alapból senki nem lep meg... Olyan mintha az amcsi top 10et raknánk bele...De nem mindig illik bele a történetbe...

Kik nézzék meg?? Erre azt mondom, akik kedvelik a 3D-t, és akik a kis tesónak, vagy gyereknek örömet akarnak szerezni akkor irány a mozi.

Címkék: g force moziajánló rágcsávók

Reggel sikerült maminak engem egy órával hamarabb felébreszteni, majd reggelire Laza nagy örömére nem kínai, hanem pörkölt és sütemény... Közben folyamatosan ki voltunk téve nagyim kedvenc hobbyjának, a szekálásnak... Jimmyt meg is támadta egy fésüvel... De hamar eljött az idő, amikor odébb kellett állnunk... Szóval elöbb hazamentünk anyuhoz, a cuccokért, de nekem sikerült anyuval is összevesznem... Majd mikor feltettem őket a vonatra, vissza a nagyihoz... Pihentem, majd megtaláltam 2 utcával feljebb a Ts Expresszt... Bevásárolni kajával, majd vissza a TV elé...

A jó, hogy a magyar U19-es csaj kézisek EB-döntőt fog játszani a norvégok ellen, miután, ma 23-30-ra nyert az oroszok ellen :)

A rossz, hogy a Fradi 3-2-re kikapott idegenen a Vasas ellen... Ettől elszomorodtam...De tudom, hogy ha fellép, akkor majd bogárka felvidít...

A nap képekben :

 2009.08.21. 13:15

Amit megjártunk, We <3 BP !!!

Laza ismerkedik

Laza barátnője

Jimmy a mami áldozatává lett

HídTúra, avagy leesett...

 2009.08.21. 12:51

Miután megváltunk Jucáéktól és Gábortol a Nyugatiból mentünk a Redbul Air Race-re, ahol beengedtek minket a lezárt rakparti szakaszra is :) De találkoztunk Marci haverommal, és kajáltunk a kínaiban, ami Lazának nem nagyon tetszett, de ocsó, és jó :) Majd sétáltunk megint, mikor Robika is csatlakozott a csapathoz... Fogadtunk, és egy " FREE HUGS !!!" táblával rohangáltunk, a limit 1 óra volt, és 28 találatott könyvelhettem el, plussz egy haveri válveregetést, valamint egy hi5-ot.... A tüzijátékot a Margithíd közepéről néztük... Majd odacsapódtattunk egy lány bandához akik picit túl boldogak voltak... És velük is tekeregtünk, majd hazamentünk a nagyimhoz :)

Összesen 30, 49 KM gyalog !!! Team: Jimmy, Laza és Én ...

 

Ami a legjobban tetszett, az viszont az volt, hogy tudtam beszélni bogárkával, és sajna egyedül volt otthon, de nem tudott lejönni Bp-re... Viszont lehet, hogy én voltam elragadtatva, de Laza szerint is leesett :) Bárcsak igaza lenne :)

süti beállítások módosítása