The last post....

 2009.07.24. 15:45

Éppen a minap olvasgattam, hogy majd a blogoláshoz is jogsi kell...Ez mekkora gáz...Najó, akkor majd át megyek valamelyik alternatív szolgáltatóhoz...

Szóval tegnap este nagyon feszítettem a húrt, mindenkinél, és kaptam is a fejemre...De bogárka, te még nem tudod amit én... Nagyon bízok most a csapatban és benne, szóval hajrá : MERSIONES !!!!!!!!!!!!

Már nagyon hiányzik minden, pedig még el sem mentem...Lehet hogy ez a 9. tábor tapasztalata, de bíztos nagyon nagy FUN lesz... De akkor is lesz aki nagyon fog hiányozni...

Annyira utálom a viharokat, ma megint csinálhattam a közterület helyreállítást, de egy nagyiért mindent megtesz az unoka :)

Voltam ma bevásárolni és most pakolgatok összefelé....

Szóval a mindjárt it a 8.ka és itthon leszek !!!!!!!!! addig is , hű társam PIDONE vigyázz a blogra, és mindenkire !!!!

ÉS TE IS KEDVES OLVASÓM, MINDEN JÓT ÉS SOK FUN-T KÍVÁNOK A NYÁRRA !!! 

UI.: Kedves Anna Boldog névnapot kívánok ezúton is , jah meg Lazának és anyunak (úgyse olvasod, de ha mégis ) Boldog szülinapot !

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr281266154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsezseanna 2009.07.25. 19:44:58

ohh kösziiiiiii!!!!..további kellemes nyarat!!!
süti beállítások módosítása