Day after day....

 2009.03.12. 19:05

Boci ma megkeresett és megnyugtatott, hogy nem megyünk lengyelbe, de rá 2 hétre jönnek hozzánk a spanyolok és a csehek. 

Egész napomban nagy ? voltak, amikor irodalmon elkezdett Bandi bá a tegnap esti gondolataimról beszélni, az félelmetes volt. A törit, és egy irodalmat belógtam, mert meg kellett írni egy cikket a Franka Lapba a suliújságba :

Színház térben és időben...

Osztályunknak már nagy gyakorlata van a színházlátogatás terén. A szakmai csapat, most először ment el kollektívan a Nemzeti Színházba, ahol Euripidész Oresztész című drámáját tekintette meg. Az új felfogásban rendezett mű, megpróbált a mai kornak megfelelően helytállni. A cselekményét magát egy szemétdombra importálták, amit a színházban telefűztek modern látványtechnikai elemekkel, és egy csipetnyi erotikával. A darab döntő fordulatát, az isteni beavatkozást, a vártnál sokkal extravagánsabban oldották meg: A színpad egy része felemelkedett 10m magasra, egyfajta lépcsőként funkcionálva, és Hiphop zenére bejöttek a vagány görög istenek, Apollón aki az ítéletet hozta meg, tetőtől talpig fehér öltönyben jelent meg és utcai dialektussal mondta szövegét.
Összefoglalva az elgondolás jó volt, de a megvalósításon lett volna mit alakítani, de egy biztos mindannyiunk számára felejthetetlen élmény volt.

Remélem nem vesznek ki belőle túl sokat, de az eredeti legalább itt publikálva van :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr1998580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása