Az érdekfeszítő bioszórán el tudtam sajátítani a nyálcsorgatás technikáját, az emésztőrendszerről tanultunk.....

Tesit megpróbáltuk belógni mert a tanár azzal fenyegetőzött, hogy tornázni fogunk, ezért elmentünk a duplaórán futni a városba. Esztergom nagyon szép, pláne a hidegben mikor tökre üres.... Na mindegy mikor visszaértünk elkezdtem szédülni, mert leesett a vércukrom (asszem), tudatták velem, hogy játékóra volt....Ezután végignéztem, hogy Dávid és Kóka végigvitatkoztak egy negyedórán át...huh az nem volt semmi... A kaja ehetetlen gyümölcsleves volt (almával), és káposztástészta.

Végre kiderült hogy mi vagyunk az egyetlen suli Kom-Egom megyében akik indulnak V. kcs röpidiákolimpiában, ergom megyei bajnokok vagyunk !!!

Kaja után befizettem az ESZTERGOM UNITED nevezését a farsangi tornára.....már vissza is jeleztek... Jah és Núria is visszaírt, bár egy picít szkeptikus stílusban...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr21941344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása