Moziajánló : Az eredet

 2010.08.02. 10:26

Nyugodtan mondhatjuk, szinte biztosan, és kockázatok nélkül, hogy ez a nyár legjobb filmje. Mi kell ahhoz, hogy mindez megszülessen, nos nem más, mint egy Christopher Nolan nevű csávó (rendező,producer,szerző), akit már rég foglalkoztatott az álom realitásának gondolata.

Az egész műre vonatkozik, hogy mesterien lett megmunkálva, szereplők szintjén ( DiCaprió, Joseph Gordon-Levitt, stb..), filmzene szinte a mai leghíresebb zeneszerzőtől, Hans Zimmertől, vagy akár csak a jelenetek stílusváltakozása ( pld: a feszültségoldó rejtett humor ).

A történet 148 perc agyműködést kíván, de megéri. Az alap egy klasszikus hollywoodi helyzet, ahol a főhős (DiCaprió) ártatlanul nem láthatja a gyerekeit. Viszont utolsó, és egyben eddigi legveszélyesebb küldetését, ha teljesíti, akkor cserébe ismét "szabad" lesz. Viszont, ennek a megváltása nem egyszerű, sok bonyodalmat okoz, de a vége mint mindig happy end ? ööööö vagy nem.... inkább ezt majd rátok bízom .

Mindenki, aki szeretne egy jó filmet látni, annak csak ajánlani tudom, de azért figyeljünk a +16os korhatárra, ami egyben kitolódhat egyes szőke lányok esetében +21-re is :D Csak, hogy értsed. Érted ?

 

Címkék: az eredet moziajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://6arolo.blog.hu/api/trackback/id/tr672192730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása