o.b. strandröpi Hajdúszoboszló

 2009.07.11. 22:59

Naaagy voolt ! Futottam ki a Nyugatiba, ahol Jani már várt, majd indult az IC, ahol már elfoglalták a helyünket, vagyis csak a bácsiék késtek 1 vonatot :) DE aztán belátták, hogy a miénk a hely :) Majd mikor megérkeztünk, tök profin mentünk a campingbe :) Ahol csak románok, németek, lengyelek voltak. Este esett az eső, de a sátram bírta a gyűrődést :) MAjd reggel arra ébredek, hogy egy életunt nugdíjas klubb 3 feltörekvő tagja, a félméteres múrvába kalapálja a sátrát :) Majd elhagytuk a kempinget :) ami 4x annyiba került, mint amire gondoltunk :) És irány a strand...Neveztem, vagyis regeltem, ahol megtudtam, hogy 4v4 van és nem 2v2, ergo beszálltunk, vagyis besegítettünk két aranyos kislánynak, akik mellesleg a szponzor lányai voltak... Janinak bele kellett jönni, de azért a kicsik is állták a sarat...Így sikerült összehozni a 10.helyezést a 21-ből, ami töök jó :) Szóval összesítve voltak kemény csávók, parasztok, meg a HŐGYES DSE mindenestül, de a végére tolhattuk, igaz, hogy külön, de 2v2ben és látok esélyt :)

Majd vonatozás haza...kajaa...és...az ismik ápolása :)

Ja és utálom, ha átbasznak, de megint sikerült , felhúznom az agyam :S, és nagyot csalódtam...no comment...:S

Éppen az Index.hu-t nézegettem mikor megtaláltam ezt a képet   : 

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

és itt a cikk hozzá : http://index.hu/belfold/2009/07/10/22_tanar_ellen_inditanak_fegyelmi_az_esztergomi_szent_istvan_gimnaziumban/

Speak Out 2009 Keszthely

 2009.07.10. 16:02

Szóval a reggeli nehézségek ellenére lejutottam Keszthelyre. Közben voltak kalandok a vonatons is :A Szóóval mikor megérkeztem, egyből fogadtak amerikaiak, és egy tök szimpi Amcsi, Ying Xiong (eredetileg laoszi) odalépett hozzám, és kezembe nyomott egy papírt, hogy töltsem ki. Minden "rettegésem" megszünt a regisztráció után, kaptam egy tök jófej szobatársat, Rubent, aki tök nagy arc. Közös élmények tömkelege ért minket :A NA szóval ez részben kerezstény tábor is volt, ahol fontosnak számítottak a beszélgetések. Szóval én is sokat tudtam beszélgetni, sőt még BARÁTNŐT is szereztem kb negyedóra erejéig, valahogyan felejthetetlen marad számomra : "Szerinted olyan barátom van, aki elad engem?? " Jah szóval voltak csajok is 80:20-hoz araányban, ami jó mert a 20-ból csak 7 normális fiú volt, szóval valószínű, "bírták a búrám", mert nem voltam paraszt...inkább a kedves aranyos :) Annyi érdes szorit hallottam tőlük, és tökre tudtam örülni, hogy nem csak kuka csajok vannak... Szóval pont olyan volt mint a FRANKA, csak lányokkal a világ minden részélől. De Bp forever !!! Oksa, nem hagyom ki Kalocsát és Tiszaújvárost...

Közben tök jókat nevettem, hülyültem, és élveztem a tábort, az amcsi kcooltúrát :) Olyan jófejek voltak, és Ying lett a tutorom is, aki szintén YMCA tag illetve röpizik :) Adtam neki egy Hungary-s polót és egy kis szótárat, de nagyon cool volt a hét.

És végére: igen, voltak jó csajook, igen bejött nekem pár. Ööööö csak az volt a bajom, hogy szemétségnek tartanám, ha mert megbízott bennem ezzel és máshogyan rendelkeznék, és ráerőltetném magam...MEg nem akarok másoknak rosszat okozni, szegény pasik, komoly a konkurencia, aki viszont úgy érzi, az dobat nekem 1 közös kép copyt :A Megköszönném..

 

süti beállítások módosítása